Rimelige flyvninger fra Presidente Perón internasjonale flyplass (NQN)

Direkteflyvninger til 6 destinasjoner betjenes av 3 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Presidente Perón internasjonale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Presidente Perón internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Presidente Perón internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode NQN
By Neuquen
Land Argentina (AR)
Fullstendig plassering Presidente Perón internasjonale flyplass
Breddegrad -34.815004
Lengdegrad -58.534828
Vis på kart Google maps

Presidente Perón International Airport Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter

 • Terminalbygninger - Presidente Perón International Airport har moderne og godt vedlikeholdte terminalbygninger som gir en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende.
 • Detaljbutikker og avgiftsfrie - Flyplassen har et bredt utvalg av butikker og avgiftsfrie utsalgssteder, og tilbyr passasjerer muligheten til å handle forskjellige varer som klær, tilbehør, elektronikk og lokale suvenirer.
 • Restauranter og kafeer – Reisende kan nyte en rekke spisesteder på flyplassen, alt fra hurtigmat til restauranter som serverer både lokale og internasjonale retter. Kafeer og barer er også tilgjengelige for de som ønsker en rask matbit eller forfriskende drikke.
 • Minibanker og valutaveksling - Beleilig plasserte minibanker lar passasjerer ta ut kontanter i lokal valuta, mens valutavekslingstjenester gir muligheten til å konvertere ulike valutaer.
 • Bilutleietjenester - For de som ønsker å utforske regionen i sitt eget tempo, er bilutleietjenester tilgjengelig på flyplassen, og tilbyr en rekke kjøretøy som dekker ulike behov og preferanser.
 • Parkering – Presidente Perón internasjonale lufthavn tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter, inkludert både korttids- og langtidsparkeringsmuligheter, noe som sikrer enkel tilgang for de som reiser med bil.
 • Oppbevaring av bagasje – Passasjerer kan dra nytte av dette. av bagasjeoppbevaringsfasiliteter, slik at de trygt kan oppbevare eiendelene sine mens de utforsker lokalområdet eller venter på reisen videre.

Tjenester

 • Informasjonsskranker - bemannet informasjonsskranker er tilgjengelig på hele flyplassen, og gir assistanse og veiledning til passasjerer angående flyinformasjon, flyplasstjenester og lokale fasiliteter.
 • Tapt og funnet – i tilfelle passasjerer mister eller mister eiendeler på flyplassens område., er en dedikert tapt og funnet-tjeneste tilgjengelig for å hjelpe dem med å gjenforene dem med gjenstandene deres.
 • Wi-Fi - Presidente Perón internasjonale lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang til alle passasjerer, slik at de kan holde kontakten med familien, venner eller forretningsforbindelser mens de venter på flyene deres.
 • Medisinske tjenester – Flyplassen har medisinske fasiliteter og kvalifisert personell i beredskap for å gi nødvendig medisinsk hjelp i nødstilfeller eller tilby generell medisinsk støtte til passasjerer.
 • VIP Lounge - For reisende som søker et mer eksklusivt og avslappende miljø, tilbyr flyplassen en VIP-lounge hvor passasjerene kan slappe av, nyte gratis forfriskninger og få tilgang til forretningsfasiliteter.
 • Tilgjengelighet - Presidente Perón internasjonale lufthavn er forpliktet til å sikre tilgjengelighet for alle passasjerer. Flyplassen tilbyr fasiliteter som ramper, heiser og handikaptoaletter for å imøtekomme passasjerer med funksjonshemminger eller mobilitetsutfordringer.
 • Barneomsorgsfasiliteter – Flyplassen forstår viktigheten av å tilby et familievennlig miljø og tilbyr barnepass. å hjelpe foreldre med små barn.

Sıkça Sorulan Sorular

Presidente Perón internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

NQN kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Presidente Perón internasjonale flyplass için atanmıştır.

Presidente Perón internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Presidente Perón internasjonale flyplass ile Martin Miguel De Guemes International Airport (SLA) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 25m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Presidente Perón internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Presidente Perón internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Aerolineas Argentinas, Felix Airways, Jetsmart Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Neuquen şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Neuquen şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Presidente Perón internasjonale flyplass (NQN) tercih edilen seçenektir.

Neuquen çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Neuquen civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella