Non-stop flyvning fra Port Hedland internasjonale lufthavn (PHE)

Non-stop flyvninger til 4 destinasjoner med 4 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Port Hedland internasjonale lufthavn Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
PER Perth

2-8 flyvninger per dag

2t 5m Vis pris
BME Broome
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris
KTA Karratha
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
ZNE Ny mann
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris

Port Hedland internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Port Hedland internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode PHE
By Port Hedland
Land Australia (AU)
Fullstendig plassering Port Hedland internasjonale lufthavn
Breddegrad -20.377945
Lengdegrad 118.631640
Nettsted Porthedlandairport.com.au
Vis på kart Google maps

Port Hedland International Airport fasiliteter og tjenester

Port Hedland International Airport er en moderne og effektiv flyplass som ligger i Vest-Australia. Det fungerer som en inngangsport til Pilbara-regionen, som er kjent for sine rike mineralforekomster og naturlige skjønnhet. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en sømløs og komfortabel reiseopplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen tilbyr utpekte innsjekkings- i skranker for forskjellige flyselskaper, slik at passasjerer enkelt kan sette av bagasjen og få boardingkort.
 • Sikkerhetskontroller: Strenge sikkerhetsprosedyrer sikrer sikkerheten til alle passasjerer. Flyplassen benytter toppmoderne teknologi og høyt utdannet personale for å sikre effektive og grundige sikkerhetskontroller.
 • Tollfri shopping: Passasjerer kan nyte et bredt utvalg av avgiftsfrie shoppingmuligheter, inkludert parfymer, kosmetikk, brennevin, klær og elektronikk. Det avgiftsfrie området er også hjemsted for flere restauranter og kafeer.
 • Lounge: Flyplassen tilbyr komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av og slappe av før de flyr. Disse salongene tilbyr gratis forfriskninger, Wi-Fi-tilgang og en rolig atmosfære.
 • Babypleiefasiliteter: Dedikerte rom for babypleie utstyrt med stellebord, matestoler og private pleieområder er tilgjengelig for å sikre komforten til reisende familier.

Transport og parkering

 • Taxi og bilutleie: Passasjerer har muligheten til å leie drosjer eller leie biler fra anerkjente leverandører som er praktisk plassert på flyplassen. Dette muliggjør enkel transport til ønsket destinasjon.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr både korttids- og langtidsparkering. Passasjerer kan velge mellom en rekke parkeringsalternativer, inkludert dekket og utendørs områder, avhengig av deres behov og preferanser.

Flyplasstjenester

 • Bagasjetjenester: flyplassen har et dedikert bagasjehåndteringsteam for å sikre jevn levering av bagasje. Passasjerer kan rapportere tapt eller skadet bagasje ved bagasjeserviceskranken.
 • Medisinske tjenester: Et medisinsk senter med kvalifisert personale er tilgjengelig på flyplassen for å håndtere medisinske nødsituasjoner. Førstehjelpsfasiliteter er også tilgjengelig i hele terminalen.
 • Tilgjengelighet: Flyplassen er fullt tilgjengelig for passasjerer med funksjonshemninger. Det tilbyr rullestolassistanse, tilgjengelige toaletter og utpekte parkeringsplasser for å sikre en problemfri opplevelse for alle reisende.
 • Kundeservice: Passasjerserviceskranker er praktisk plassert i hele terminalen for å hjelpe reisende med spørsmål eller bekymringer de kan ha angående reisen eller flyplassfasilitetene.
 • Gratis Wi-Fi: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilkobling i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett på en enkel måte.

Port Hedland internasjonale lufthavn er forpliktet til å tilby en komfortabel og effektiv reiseopplevelse for alle passasjerer. Med sine moderne fasiliteter, utmerkede tjenester og praktiske beliggenhet er flyplassen godt utstyrt for å imøtekomme behovene til både nasjonale og internasjonale reisende.


Sıkça Sorulan Sorular

Port Hedland internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Port Hedland internasjonale lufthavn belirlenmiş IATA kodu PHE ile tanımlanır.

Port Hedland internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Port Hedland internasjonale lufthavn ile Perth Airport (PER) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 5m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Port Hedland internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 4 taşıyıcı, Port Hedland internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında Qantas, Virgin Australia, Grandstar Cargo, FlexFligh gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Port Hedland şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Port Hedland şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Port Hedland internasjonale lufthavn (PHE) tercih ederler.

Port Hedland çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Port Hedland civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella