Rimelige flyvninger fra Poitiers - Biard flyplass (PIS)

Utforsk 5 steder med 2 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Poitiers - Biard flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
LRH La Rochelle – Île de Ré

1 flyvninger per dag

0t 35m Vis pris
LYS Lyon

1 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris
STN Essex

1 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris
EDI Edinburgh
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris
BCN Barcelona
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris

Poitiers - Biard flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Poitiers - Biard flyplass
Flyplass (IATA) kode PIS
By Poitiers
Land France (FR)
Fullstendig plassering Poitiers - Biard flyplass
Breddegrad 46.585936
Lengdegrad 0.311347
Nettsted Poitiers.aeroport.fr
Vis på kart Google maps

Poitiers - Biard flyplass fasiliteter og tjenester

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Poitiers - Biard flyplass huser en moderne terminalbygning utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å gi en komfortabel reise opplevelse.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan nyte en rekke spisesteder på flyplassen. Fra raske snacks til fulle måltider, det finnes alternativer for enhver smak.
 • Taxfrie butikker: Reisende kan dra nytte av avgiftsfri shopping på Poitiers - Biard flyplass. Parfymer, kosmetikk, sjokolade og elektronikk er blant de mange varene som er tilgjengelige for kjøp.
 • Detaljbutikker: Foruten avgiftsfrie butikker, har flyplassen også en rekke butikker. Reisende kan bla gjennom et utvalg av mote, tilbehør, suvenirer og mer.
 • Wi-Fi: For å sikre tilkobling tilbyr flyplassen gratis Wi-Fi-tilgang over hele terminalen, slik at passasjerer enkelt kan holde seg tilkoblet og produktive under tiden de er på flyplassen.
 • Minibanker og valutaveksling: Flyplassen har minibanker og valutavekslingstjenester lett tilgjengelig for passasjerenes bekvemmelighet.
 • Lounge: Poitiers - Biard flyplass tilbyr komfortable og private salonger for passasjerer som søker et mer eksklusivt og avslappende miljø. Disse loungene gir ofte gratis forfriskninger og tilgang til aviser og magasiner.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eller forlagte gjenstander, har flyplassen en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerene med å hente eiendelene sine.

Tjenester

 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer opererer på Poitiers - Biard flyplass, slik at passasjerer enkelt kan leie et kjøretøy for sin videre reise.
 • Taxi og transport: Passasjerer har muligheten til å leie drosjer eller forhåndsbestille transport til ønsket destinasjon. Flyplassen har en utpekt drosjeholdeplass utenfor terminalbygningen.
 • Informasjonsskranke: For alle henvendelser eller assistanse er det en informasjonsskranke i terminalen hvor dedikerte ansatte er tilgjengelige for å hjelpe passasjerene med deres spørsmål.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser, noe som sikrer at passasjerer trygt kan forlate kjøretøyene mens de reiser.
 • Spesiell assistanse: Poitiers - Biard flyplass tilbyr spesielle assistansetjenester for passasjerer med reduserte funksjoner. mobilitet, som sikrer at alle kan reise komfortabelt og uten hindring.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen har medisinske fasiliteter og trent personell til å håndtere medisinske nødsituasjoner som kan oppstå.
 • Lekeområde for barn: For å holde unge reisende underholdt, tilbyr flyplassen et lekeområde for barn utstyrt med ulike morsomme aktiviteter.
 • Møterom: Flyplassen tilbyr møterom som kan bestilles for forretningsmøter, presentasjoner eller konferanser.
 • Bønnerom: Det er et bønnerom på Poitiers - Biard flyplass for passasjerer som trenger en rolig og stille plass for religiøse formål.

Sıkça Sorulan Sorular

Poitiers - Biard flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

PIS kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Poitiers - Biard flyplass için atanmıştır.

Poitiers - Biard flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Poitiers - Biard flyplass ile Edinburgh Airport (EDI) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 55m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Poitiers - Biard flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Poitiers - Biard flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Chalair, Ryanai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Poitiers şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Poitiers şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Poitiers - Biard flyplass (PIS) tercih ederler.

Poitiers çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Poitiers civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella