Spesialtilbud på flyvninger fra Piedras Negras internasjonale lufthavn (PDS)

Direkteflyvninger til 2 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Piedras Negras internasjonale lufthavn Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
MEX Mexico City

1 flyvninger per dag

2t 35m Vis pris
CVM Ciudad Victoria
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris

Piedras Negras internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Piedras Negras internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode PDS
By Piedras Negras
Land Mexico (MX)
Fullstendig plassering Piedras Negras internasjonale lufthavn
Breddegrad 28.629225
Lengdegrad -100.544552
Vis på kart Google maps

Piedras Negras internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Piedras Negras internasjonale lufthavn betjener byen Piedras Negras, som ligger i den nordøstlige meksikanske delstaten Coahuila. Det er et viktig transportknutepunkt for både innenlandske og internasjonale flyvninger, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og praktisk reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminal Bygning: Piedras Negras internasjonale lufthavn har en moderne terminalbygning utstyrt med alle nødvendige fasiliteter.
 • Venteområder: Flere venteområder er tilgjengelige i hele terminalen, noe som gir komfortable sitteplasser for passasjerer.
 • Detaljhandel og Duty-Free: Ulike butikker og taxfree-butikker tilbyr et bredt utvalg av varer, inkludert suvenirer, klær, elektronikk og mer.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan nyte en rekke spisesteder, inkludert restauranter, kafeer og gatekjøkken, som serverer både lokale og internasjonale retter.
 • Bilutleie: Flere bilutleiebyråer er praktisk plassert på flyplassen, og tilbyr praktiske transportmuligheter for reisende.
 • Banktjenester: Bankfasiliteter og valutavekslingsskranker er tilgjengelige, noe som sikrer enkel tilgang til finansielle tjenester.
 • Tapt og funnet: Flyplassen tilbyr en tapt og funnet-tjeneste for å hjelpe passasjerer med å gjenopprette eventuelle feilplasserte eiendeler.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Regelmessige flyoppdateringer tilbys gjennom informasjonsskjermer på hele flyplassen.
 • Bagasjehåndtering: Piedras Negras Internasjonal flyplass sikrer effektiv bagasjehåndtering, og sikrer at passasjerbagasje håndteres med forsiktighet.
 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Flyplassen er utstyrt med fasiliteter for funksjonshemmede passasjerer, inkludert tilgjengelige toaletter og ramper.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet under reisen.
 • Parkering: Rikelig med parkeringsmuligheter er tilgjengelig på flyplassen, noe som sikrer praktiske alternativer for reisende med sin egen kjøretøy.
 • Transport: Drosjer, skyttelbuss og offentlig transport er lett tilgjengelige, noe som gir enkel tilgang til og fra flyplassen.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner, flyplassen har medisinske fasiliteter og opplært personale for å gi nødvendig assistanse.
 • Sikkerhet: Piedras Negras internasjonale lufthavn opprettholder strenge sikkerhetstiltak for å sikre sikkerhet og velvære for alle passasjerer og ansatte.

Enten du er på forretningsreise eller feriereise, streber Piedras Negras internasjonale lufthavn etter å tilby en komfortabel og problemfri opplevelse. Med sine moderne fasiliteter og omfattende tjenester, er flyplassen dedikert til å møte behovene til alle reisende som går gjennom dørene.


Piedras Negras internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Piedras Negras internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

PDS kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Piedras Negras internasjonale lufthavn için atanmıştır.

Piedras Negras internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Piedras Negras internasjonale lufthavn ile Aeropuerto Internacional Benito Juárez (MEX) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 35m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Piedras Negras internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Piedras Negras internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Aeroma ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Piedras Negras şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Piedras Negras şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Piedras Negras internasjonale lufthavn (PDS) tercih ederler.

Piedras Negras çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Piedras Negras civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella