Rimelige flyvninger fra Piedmont Triad internasjonale lufthavn (GSO)

Reis til 12 steder med 4

Piedmont Triad internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Piedmont Triad internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode GSO
By Greensboro
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Piedmont Triad internasjonale lufthavn
Breddegrad 36.104367
Lengdegrad -79.935181
Nettsted Flyfrompti.com
Vis på kart Google maps

Piedmont Triad internasjonale lufthavn

Piedmont Triad International Airport Fasiliteter og tjenester

Piedmont Triad International Airport (PTIA) er et viktig transportknutepunkt i Greensboro, North Carolina. Med sine moderne fasiliteter og omfattende utvalg av tjenester, gir PTIA en praktisk og komfortabel reiseopplevelse for både innenlandske og internasjonale passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminaler: PTIA har en hovedterminal bygning som rommer både innenlands- og utenlandsflyvninger. Terminalen er utstyrt med en rekke fasiliteter, inkludert butikker, restauranter og salonger.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter for reisende, inkludert korttids- og langtidsparkeringsplasser. Det er også dedikerte parkeringsplasser for funksjonshemmede passasjerer.
 • Wi-Fi: PTIA tilbyr gratis høyhastighets Wi-Fi i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet under reisen.
 • Sikkerhet: Flyplassen prioriterer passasjersikkerhet og har toppmoderne sikkerhetstiltak på plass for å sikre en sikker reiseopplevelse.
 • Bagasjetjenester: PTIA tilbyr også bagasjetjenester, inkludert bagasjeoppbevaring og innpakning. som tapte og funnet fasiliteter.
 • Tilgjengelighet: Flyplassen er designet for å ta imot passasjerer med funksjonshemninger. Det tilbyr tilgjengelige toaletter, heiser, ramper og utpekte parkeringsplasser.

Tjenester

 • Flyinformasjon: PTIA gir visninger av flyinformasjon i sanntid i hele terminalen, holder passasjerene informert om avgangs- og ankomsttider.
 • Transport: Flyplassen er lett tilgjengelig med ulike transportmåter, inkludert drosjer, skyttelbusser og leiebiler. Alternativer for offentlig transport som busser og tog er også tilgjengelige.
 • Detaljhandel og servering: PTIA tilbyr et bredt utvalg av butikker, boutiquer og avgiftsfrie butikker, slik at passasjerer kan handle gaver, klær, elektronikk, og mer. Det finnes også et utvalg restauranter, kafeer og barer som passer til ulike smaker og preferanser.
 • Lounge: For de som ønsker en mer eksklusiv opplevelse, gir PTIA tilgang til førsteklasses lounger hvor passasjerene kan slappe av, jobbe, eller nyt gratis snacks og drikkevarer.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske tjenester tilgjengelig for nødssituasjoner, samt førstehjelpsstasjoner i hele terminalen.
 • Lekeområde for barn: PTIA forstår viktigheten av å holde unge reisende underholdt og tilbyr et dedikert lekeområde for barn der barna kan ha det gøy før flyturen.

Med sine imponerende fasiliteter og omfattende tjenester sikrer Piedmont Triad International Airport at passasjerer ha en behagelig og hyggelig opplevelse fra det øyeblikket de ankommer til de går ombord på flyet.


Piedmont Triad internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Piedmont Triad internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

GSO kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Piedmont Triad internasjonale lufthavn için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Piedmont Triad internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 5m süren ve Airbus A319 ile gerçekleştirilen Dallas-Fort Worth International Airport (DFW) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Piedmont Triad internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 4 taşıyıcı, Piedmont Triad internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında American Airlines, Delta Air Lines, United Airlines, Allegiant Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Greensboro şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Greensboro şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Piedmont Triad internasjonale lufthavn (GSO) tercih edilen seçenektir.

Greensboro çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Greensboro civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella