Non-stop flyvning fra Picton flyplass (PCN)

Direkteflyvninger til 1 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Picton flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
WLG Wellington

1-May flyvninger per dag

0t 30m Vis pris

Picton flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Picton flyplass
Flyplass (IATA) kode PCN
By Picton
Land New-Zealand (NZ)
Fullstendig plassering Picton flyplass
Breddegrad -41.343298
Lengdegrad 173.958881
Vis på kart Google maps

Picton Aerodrome Facilities and Services

Picton Aerodrome, kjent under sin ICAO-kode som NZPN, er en liten flyplass som ligger i utkanten av den pittoreske byen Picton, i Marlborough-regionen i New Sjælland. Det fungerer som et viktig knutepunkt for generell luftfart og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester som serverer piloter, passasjerer og lokalsamfunnet.

Generell luftfart og pilottjenester

 • Flytrening: Flyplassen er utstyrt med fasiliteter for flytreningsorganisasjoner som tilbyr leksjoner for amatørpiloter og profesjonelle søker å oppnå ulike lisenser og karakterer.
 • Vedlikehold av fly: Operatører og private flyeiere kan få tilgang til profesjonelle vedlikeholdstjenester for å sikre at flyene deres opererer jevnt og sikkert.
 • Hangarplass: For de som trenger langsiktige alternativer, er det hangarer tilgjengelig for utleie for å beskytte fly mot vær og vind.
 • Drivstofftjenester: En selvbetjent drivstoffstasjon er tilgjengelig som leverer flybensin (avgas) og jetdrivstoff døgnet rundt.
 • Værinformasjon: Piloter kan samle nødvendige værdetaljer før flyging, inkludert vind, temperatur og andre meteorologiske data som er avgjørende for sikker flyplanlegging.
 • Flyparkering: Det er rikelig med rampeplass for parkering, som er egnet for både korte opphold og bruk over natten.

Passasjerkomfort og tjenester

 • Bilutleiefasiliteter: For turister og besøkende er bilutleietjenester praktisk plassert innenfor flyplassområdet til tillate problemfri reise til og fra flyplassen.
 • Venteområde: Komfortable venteområder er tilgjengelige for passasjerer som venter på fly, utstyrt med sitteplasser og toalettfasiliteter.
 • Transportkoblinger: Drosjer og skyttelbusstjenester kan lett nås fra flyplassen, med koblinger til ulike steder i Picton og utover.

Samfunns- og fritidsaktiviteter

 • Scenic Flights: Lokale operatører tilbyr naturskjønne flyreiser som viser den fantastiske topografien til Marlborough Sounds, og tilbyr et unikt luftperspektiv.
 • Arrangementsvert: Flyplassen fungerer som et sted for fellesskapsarrangementer, inkludert flyshow og lokale festivaler, og støtter fellesskapets kameratskap og ånd.

Operasjonell fortreffelighet

Picton Aerodrome opererer under streng overholdelse av forskrifter, og sikrer at alle tjenester og fasiliteter oppfyller standardene fra New Zealand Civil Aviation Authority. Dens dedikasjon til operativ dyktighet gjør det til et pålitelig og sikkert anlegg for alle flygere og reisende.


Picton flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Picton flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Picton flyplass belirlenmiş IATA kodu PCN ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Picton flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Picton flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Picton flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Sounds Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Picton şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Picton şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Picton flyplass (PCN) tercih edilen seçenektir.

Picton yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella