Non-stop flyvning fra Philip SW Goldson internasjonale lufthavn (BZE)

Non-stop flyvninger til 29 destinasjoner med 13 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Philip SW Goldson internasjonale lufthavn Kalkışlı Uçuşlar

Philip SW Goldson internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Philip SW Goldson internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode BZE
By Ladyville
Land Belize (BZ)
Fullstendig plassering Philip SW Goldson internasjonale lufthavn
Breddegrad 17.536112
Lengdegrad -88.309994
Nettsted Pgiabelize.com
Vis på kart Google maps
Philip SW Goldson internasjonale lufthavn
Philip SW Goldson internasjonale lufthavn
Philip SW Goldson internasjonale lufthavn
Philip SW Goldson internasjonale lufthavn
Philip SW Goldson internasjonale lufthavn
Philip SW Goldson internasjonale lufthavn

Philip SW Goldson internasjonale lufthavn

Philip SW Goldson International Airport Fasiliteter og tjenester

Philip SW Goldson International Airport, som ligger i Belize City, er den primære inngangsporten til det vakre landet Belize. Den er oppkalt etter Philip Stanley Wilberforce Goldson, en belizeansk politiker og nasjonalhelt, som spilte en betydelig rolle i landets kamp for uavhengighet.

Fasiliteter

 • Terminal Bygning: Flyplassen har en moderne terminalbygning som gir et komfortabelt og effektivt miljø for reisende.
 • Innsjekkingsskranker: Flere innsjekkingsskranker sikrer jevn og fremskyndede innsjekkingsprosesser for passasjerer.
 • Bagasjeutlevering: Romslige bagasjeutleveringsområder er praktisk plassert nær ankomstportene, noe som gjør det enkelt for passasjerer å hente bagasjen.
 • Restauranter og kafeer: Flere spisesteder, inkludert restauranter og kafeer, tilbyr et utvalg av deilig mat og drikke.
 • Tollfrie butikker:
 • Reisende kan nyte avgiftsfri shopping på flyplassen, med et bredt utvalg av produkter, inkludert luksusvarer, elektronikk og dufter.
 • Bilutleie: Bilutleie er tilgjengelig på flyplassen, slik at besøkende kan utforske Belize når det passer dem selv.
 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker og valutavekslingsfasiliteter finnes i terminalbygningen, noe som sikrer enkel tilgang til lokal valuta.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsparkering.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet mens de er på flyplassen.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Visningstavler i hele terminalen gir oppdatert informasjon om ankomster, avganger og eventuelle endringer i tidsplanen.
 • Terminalhjelp: Vennlig flyplasspersonale er lett tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med alle spørsmål, veibeskrivelser eller spesielle behov.
 • Bagasjetjenester: Bagasjetraller er lett tilgjengelige for passasjerer og et godt trent team sikrer effektiv bagasjehåndtering og levering.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har et medisinsk anlegg på stedet for å håndtere eventuelle medisinske nødsituasjoner eller gi nødvendig assistanse.
 • Transport: Taxi og skyttelbuss er lett tilgjengelig på flyplassen, noe som gir enkle transportmuligheter for reisende.
 • Forretningsfasiliteter: Flyplassen tilbyr forretnings- og konferansefasiliteter for de som trenger å jobbe eller arrangere møter mens du reiser.
 • Lekeområde for barn: Et dedikert område for barn sikrer at familier med små har et sted å slappe av og underholde barna sine.
 • Spesielle behovsassistanse: Flyplassen tilbyr tjenester og fasiliteter for å hjelpe passasjerer med funksjonshemminger eller spesielle behov.
 • Tapt og funnet: En dedikert Lost and Found Funnet kontor hjelper passasjerer med å hente tapte gjenstander under reisen.

Med sine moderne fasiliteter og et bredt spekter av tjenester sikrer Philip SW Goldson International Airport en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for alle passasjerer. Enten du ankommer Belize eller reiser for å utforske andre destinasjoner, er flyplassen godt utstyrt for å imøtekomme dine behov.


Sıkça Sorulan Sorular

Philip SW Goldson internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BZE kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Philip SW Goldson internasjonale lufthavn için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Philip SW Goldson internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 7h 0m süren ve Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 ile gerçekleştirilen Seattle-Tacoma International Airport (SEA) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Philip SW Goldson internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Philip SW Goldson internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 13 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Maya Island Air, Tropic Air, American Airlines, United Airlines, TA ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Ladyville şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Ladyville şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Philip SW Goldson internasjonale lufthavn (BZE) tercih ederler.

Ladyville çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Ladyville civarında 1 havaalanı bulunmaktadır: Philip SW Goldson internasjonale lufthavn (BZE)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella