Non-stop flyvning fra Philadelphia internasjonale flyplass (PHL)

Direkteflyvninger til 124 destinasjoner betjenes av 15 flyselskaper.

Philadelphia internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Philadelphia internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode PHL
By Philadelphia
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Philadelphia internasjonale flyplass
Breddegrad 39.874396
Lengdegrad -75.242423
Nettsted Phl.org
Vis på kart Google maps
Philadelphia internasjonale flyplass
Philadelphia internasjonale flyplass
Philadelphia internasjonale flyplass
Philadelphia internasjonale flyplass
Philadelphia internasjonale flyplass
Philadelphia internasjonale flyplass

Philadelphia internasjonale flyplass

Philadelphia International Airport Fasiliteter og tjenester

Philadelphia International Airport, som ligger omtrent syv miles fra Philadelphia sentrum, er en av de travleste flyplassene i USA, og betjener millioner av passasjerer hvert år. Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester har flyplassen som mål å tilby en sømløs og praktisk reiseopplevelse for besøkende.

Terminalfasiliteter:

 • Philadelphia International Airport driver fire terminaler: A, B, C og D. Hver terminal tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert spisesteder, butikker og salonger.
 • Passasjerer kan finne mange restauranter og kafeer på hele flyplassen, som serverer et mangfoldig utvalg av retter.. Fra gatekjøkkenkjeder til eksklusive spisesteder, det er noe for enhver smak.
 • Utsalgsstedene på flyplassen tilbyr et bredt utvalg av shoppingmuligheter, fra eksklusive merkevarer til avgiftsfrie butikker. Reisende vil finne alt fra klær, tilbehør, elektronikk og suvenirer.
 • For de som søker et øyeblikk med avslapning, har Philadelphia International Airport flere komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av før flyreisen. Disse salongene tilbyr ofte gratis snacks, drikkevarer og Wi-Fi.

Reisetjenester:

 • Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi på hele terminalene, slik at passasjerer for å holde kontakten og følge med på jobb eller underholdning.
 • For familier som reiser med barn, tilbyr flyplassen dedikerte lekeområder der barna kan brenne av litt energi før de flyr.
 • Passasjerer. med redusert mobilitet eller funksjonshemninger kan dra nytte av flyplassens tilgjengelighetstjenester. Disse tjenestene inkluderer rullestolassistanse, tilgjengelige toaletter og utpekte parkeringsplasser.
 • Philadelphia International Airport har flere valutavekslingskontorer og minibanker, noe som sikrer at reisende enkelt kan få tak i valutaen de trenger for reisen.
 • Tapt bagasje kan være ganske plagsomt, men flyplassen har en dedikert Lost and Found-avdeling for å hjelpe passasjerene med å finne eiendelene deres.

Transportalternativer:

 • Det er praktisk å reise til og fra Philadelphia internasjonale lufthavn på grunn av de ulike transportalternativene som er tilgjengelige. Passasjerer kan velge mellom drosjer, leiebiler, felleskjøringstjenester eller offentlig transport.
 • Flyplassen har gode forbindelser til sentrum via den regionale jernbanelinjen, noe som gjør det praktisk for passasjerer å få tilgang til Philadelphia sentrum og området rundt.
 • I tillegg tilbyr flere hoteller i området gratis skytteltjenester til og fra flyplassen for sine gjester.

Parkering:

 • Philadelphia internasjonale lufthavn tilbyr en rekke parkeringsmuligheter som passer enhver reisendes behov. Både korttids- og langtidsparkering er tilgjengelig, noe som sikrer en problemfri opplevelse for de som forlater kjøretøyene sine på flyplassen.
 • Passasjerer har muligheten til å forhåndsbestille parkeringsplasser online, noe som sparer tid og garanterer en plass ved ankomst.

Flyinformasjon:

 • Philadelphia International Airport tilbyr visninger av flyinformasjon i sanntid over hele terminalene, og holder passasjerene oppdatert om eventuelle endringer eller forsinkelser.
 • Flyinformasjon kan også nås via flyplassens nettside eller ved å bruke flyplassens mobilapp.

Med sine førsteklasses fasiliteter, varierte fasiliteter og praktiske tjenester, Philadelphia International Airport sikrer en jevn og hyggelig reise for reisende som passerer gjennom portene.


Philadelphia internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Philadelphia internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Philadelphia internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu PHL ile tanımlanır.

Philadelphia internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Philadelphia internasjonale flyplass ile Hamad International Airport (DOH) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 12h 55m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Philadelphia internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Philadelphia internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 15 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, American Airlines, Frontier Airlines, Spirit Airlines, Delta Air Lines, Southwest Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Philadelphia şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Philadelphia şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Philadelphia internasjonale flyplass (PHL) tercih ederler.

Philadelphia yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella