Rimelige flyvninger fra Pelotas internasjonale flyplass (PET)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Pelotas internasjonale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
POA Porto Alegre

1 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
GRU São Paulo

1 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris

Pelotas internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Pelotas internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode PET
By Pelotas
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering Pelotas internasjonale flyplass
Breddegrad -31.717950
Lengdegrad -52.327931
Nettsted Infraero.com.br
Vis på kart Google maps

Pelotas internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Pelotas internasjonale lufthavn, som ligger i byen Pelotas, Brasil, tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerer. Enten du ankommer, drar eller er på transitt, streber flyplassen etter å dekke alle dine behov.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning som rommer alle de essensielle fasilitetene for reisende.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig, alt fra kafeer som serverer raske snacks til restauranter som tilbyr komplette måltider, catering til forskjellige smaker og preferanser.
 • Shopping: Flyplassen har en rekke butikker, inkludert avgiftsfrie utsalgssteder, hvor passasjerer kan unne seg detaljterapi, kjøpe suvenirer eller utforske en rekke andre produkter.
 • Minibanker og valutaveksling: Beleilig plasserte minibanker og valutavekslingstjenester er tilgjengelig for å dekke alle dine økonomiske behov.
 • Lounge: Pelotas International Airport tilbyr komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av, jobbe eller nyte gratis snacks og drikkevarer.
 • Bilutleietjenester: Reisende kan enkelt leie en bil fra anerkjente bilutleiefirmaer som har skranker inne i terminalbygningen.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser, noe som sikrer sikker parkering for passasjerkjøretøyer.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen medisinske fasiliteter og profesjonelle ansatte som er klare til å hjelpe.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Informasjonsskjermer og hjelpsomt personale er tilgjengelig på hele flyplassen for å gi oppdatert flyinformasjon.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen har bagasjetjenester for å håndtere tapt eller skadet bagasje, samt bagasjeoppbevaring fasiliteter for de som trenger å oppbevare bagasjen midlertidig.
 • Wi-Fi: Pelotas internasjonale lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de er på flyplassen.
 • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige, inkludert drosjer, busser og bilutleie, noe som gjør det praktisk å få tilgang til byen eller nærliggende områder.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr spesielle assistansetjenester, inkludert tilgjengelighet for rullestolbrukere og dedikert personale for å hjelpe passasjerer med redusert mobilitet eller spesifikke behov.
 • Forretningstjenester: For forretningsreisende tilbyr flyplassen fasiliteter som konferanserom, faks og kopieringstjenester.
 • Barnefasiliteter: Familier som reiser med barn vil finne fasiliteter som babygarderober og lekeområder, for å holde de unge underholdt og komfortable.

Med sine moderne fasiliteter og et bredt spekter av tjenester, streber Pelotas internasjonale lufthavn etter å sikre en hyggelig opplevelse for alle reisende som passerer gjennom portene. Fra bespisning og shopping til praktiske transportmuligheter, har flyplassen som mål å møte behovene til alle passasjerer, og gjøre reisen deres så smidig som mulig.


Sıkça Sorulan Sorular

Pelotas internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

PET kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Pelotas internasjonale flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Pelotas internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 0m süren ve Boeing 737-700 Passenger ile gerçekleştirilen São Paulo/Guarulhos–Governador André Franco Montoro International Airport (GRU) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Pelotas internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Pelotas internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Gol, Azu gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Pelotas şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Pelotas şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Pelotas internasjonale flyplass (PET) tercih ederler.

Pelotas çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Pelotas civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella