Non-stop flyvning fra Paros nasjonale flyplass (PAS)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Paros nasjonale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ATH Athen
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

2-3 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
SKG Thessaloniki
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris

Paros nasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Paros nasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode PAS
By Paros
Land Greece (GR)
Fullstendig plassering Paros nasjonale flyplass
Breddegrad 37.010753
Lengdegrad 25.129174
Vis på kart Google maps

Paros nasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Paros nasjonale flyplass, som ligger på den vakre øya Paros i Hellas, tilbyr en rekke utmerkede fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og hyggelig reiseopplevelse for sine passasjerer. Enten du ankommer eller drar, streber flyplassen etter å møte behovene til reisende ved å tilby et komfortabelt og praktisk miljø.

Fasiliteter

Paros nasjonale lufthavn tilbyr flere fasiliteter for å forbedre komforten og bekvemmeligheten for sine besøkende:

 • Moderne terminal: Flyplassens moderne terminalbygning gir et rent og romslig område hvor reisende kan slappe av og vente på flyreisen.
 • Taxfrie butikker.: Passasjerer kan nyte en shoppingopplevelse på flyplassens avgiftsfrie butikker, som tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert lokale suvenirer, dufter, kosmetikk og tradisjonelle greske produkter.
 • Restauranter og kafeteriaer: Det er forskjellige restauranter og kafeteriaer hvor besøkende kan nyte deilige måltider, snacks og drikkevarer. Flyplassen tilbyr en rekke retter for å imøtekomme ulike smaker og preferanser.
 • Bilutleietjenester: Paros nasjonale flyplass har bilutleietjenester tilgjengelig, slik at reisende enkelt kan leie et kjøretøy for å utforske den vakre øya på egenhånd tempo.
 • Parkeringsfasiliteter: Flyplassen har rikelig med parkeringsplasser for å imøtekomme både kortsiktige og langsiktige parkeringsbehov. Parkeringsområdet er godt vedlikeholdt og sikkert, noe som sikrer sikkerheten til kjøretøy.
 • Barnevennlige fasiliteter: For familier som reiser med barn, tilbyr flyplassen stellefasiliteter og lekeområder for å holde barna underholdt og komfortable.

Tjenester

Paros nasjonale lufthavn tilbyr en rekke tjenester for å sikre en sømløs reiseopplevelse:

 • Bagasjetjenester: flyplassen tilbyr bagasjehåndteringstjenester, som sikrer trygg og effektiv levering av bagasje.
 • Informasjonsskranker: Det er informasjonsskranker plassert over hele flyplassen hvor det vennlige personalet er tilgjengelig for å hjelpe reisende med deres forespørsler og gi relevant informasjon om flyreiser, transport og flyplassfasiliteter.
 • Medisinsk assistanse: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen et medisinsk assistansesenter med kvalifisert personell klar til å gi nødvendig hjelp.
 • Minibankmaskiner: Det er minibanker tilgjengelig på flyplassen, slik at passasjerer enkelt kan ta ut kontanter.
 • Gratis Wi-Fi: Paros National Airport tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at reisende kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen jobb mens de venter på flyet.
 • Transport: Flyplassen tilbyr ulike transportalternativer, inkludert drosjer, skyttelbusser og offentlige busser, som sikrer at besøkende enkelt kan nå de ønskede destinasjonene.

Paros nasjonale lufthavn prioriterer komforten, bekvemmeligheten og sikkerheten til sine passasjerer, og tilbyr et bredt spekter av utmerkede fasiliteter og tjenester. Enten du legger ut på ferie eller reiser hjem, har denne flyplassen som mål å gjøre reiseopplevelsen din så behagelig som mulig.


Sıkça Sorulan Sorular

Paros nasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

PAS kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Paros nasjonale flyplass için atanmıştır.

Paros nasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Paros nasjonale flyplass ile Thessaloniki International Airport (SKG) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 10m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Paros nasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Paros nasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Olympic Air, Sky Expres gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Paros şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Paros şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Paros nasjonale flyplass (PAS) tercih edilen seçenektir.

Paros yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella