Non-stop flyvning fra Paraburdoo flyplass (PBO)

Direkteflyvninger til 1 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Paraburdoo flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
PER Perth

1-Sep flyvninger per dag

1t 45m Vis pris

Paraburdoo flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Paraburdoo flyplass
Flyplass (IATA) kode PBO
By Paraburdoo
Land Australia (AU)
Fullstendig plassering Paraburdoo flyplass
Breddegrad -23.173777
Lengdegrad 117.747890
Vis på kart Google maps

Paraburdoo Airport Fasiliteter og tjenester

Paraburdoo Airport, som ligger i Pilbara-regionen i Vest-Australia, er en liten regional flyplass som henvender seg til både passasjerer og frakttjenester. Til tross for sin størrelse tilbyr flyplassen flere fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne terminalbygning utstyrt med fasiliteter for å møte passasjerenes behov.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig på stedet, inkludert restauranter og kafeer, som tilbyr en rekke måltider og drikkevarer.
 • Minibanker: For enkelhets skyld har flyplassen minibanker der passasjerer kan ta ut kontanter eller utføre andre banktransaksjoner.
 • Detaljsalg: Reisende har mulighet til å bla gjennom en rekke utsalgssteder på flyplassen, som tilbyr ulike produkter og tjenester.
 • Bilutleietjenester: Paraburdoo flyplass tilbyr bilutleietjenester for passasjerer som ønsker å utforske regionen selvstendig.

Tjenester

 • Bagasjetjenester: Flyplasspersonalet hjelper passasjerer med bagasjen, tilbyr bagasjetraller og gir informasjon om bagasjetillatelse og restriksjoner.
 • Tilgjengelighet for rullestoler: Paraburdoo flyplass er tilgjengelig for rullestolbrukere, noe som gjør reisen enklere for personer med mobilitetsbehov.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for private kjøretøy, med både korttids- og langtidsparkering tilgjengelig.
 • Tapt og funnet: Ved tapte eller forlagte gjenstander, flyplassen har en utpekt tapt og funnet tjeneste for å hjelpe med å finne og returnere eiendeler.
 • Flyinformasjon: Passasjerer kan holde seg informert om ankomster og avganger gjennom tydelige og regelmessig oppdaterte flyinformasjonsskjermer.
 • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige utenfor flyplassen, inkludert drosjer og skytteltjenester, noe som sikrer praktisk viderereise.
 • Førstehjelp: I tilfelle medisinske nødsituasjoner er trent personell og førstehjelpsfasiliteter tilgjengelig på Paraburdoo Flyplass.

Samlet sett tilbyr Paraburdoo flyplass en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen for både lokale innbyggere og besøkende til regionen. Fra moderne fasiliteter og spisesteder til nyttige tjenester som bagasjeassistanse og flyinformasjon, har flyplassen som mål å gjøre hver passasjers reise komfortabel og effektiv.


Sıkça Sorulan Sorular

Paraburdoo flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

PBO kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Paraburdoo flyplass için atanmıştır.

Paraburdoo flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Paraburdoo flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Paraburdoo flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Paraburdoo flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Qanta ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Paraburdoo şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Paraburdoo şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Paraburdoo flyplass (PBO) tercih edilen seçenektir.

Paraburdoo yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella