Spesialtilbud på flyvninger fra Paphos internasjonale flyplass (PFO)

Reis til 54 steder med 12

Günlük Kalkış Programı Paphos internasjonale flyplass

Paphos internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Paphos internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode PFO
By Paphos
Land Cyprus (CY)
Fullstendig plassering Paphos internasjonale flyplass
Breddegrad 34.712427
Lengdegrad 32.488776
Nettsted Hermesairports.com
Vis på kart Google maps
Paphos internasjonale flyplass
Paphos internasjonale flyplass
Paphos internasjonale flyplass
Paphos internasjonale flyplass
Paphos internasjonale flyplass
Paphos internasjonale flyplass

Fasiliteter og tjenester på Paphos internasjonale lufthavn

Innledning

Paphos internasjonale lufthavn, som ligger nær Pafos på Kypros, fungerer som et viktig transportknutepunkt for både lokalbefolkningen og turister. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og effektiv reiseopplevelse for sine passasjerer.

Fasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Paphos internasjonale lufthavn tilbyr en rekke sjekker -innskranker utstyrt med moderne teknologi for å fremskynde innsjekkingsprosessen.
 • Sikkerhetskontroll: Passasjerer kan forvente effektive sikkerhetskontrollprosedyrer for å sikre sikkerheten til alle reisende.
 • Detaljhandel: Flyplassen har en rekke butikker hvor reisende kan unne seg avgiftsfri shopping, suvenirer, mote og mer.
 • Mat- og drikkesteder: Det er flere spisesteder tilgjengelig på flyplassen, inkludert kafeer, restauranter og snackbarer, som tilbyr et mangfoldig utvalg av retter for ulike smaker.
 • Lounge: Paphos internasjonale lufthavn tilbyr eksklusive salonger som gir et rolig og behagelig miljø for passasjerer å slappe av før flyturen.
 • Bilutleietjenester: Passasjerer kan enkelt få tilgang til bilutleietjenester på flyplassen for å utforske den vakre øya Kypros i sitt eget tempo.

Tjenester

 • Informasjonsskranker: Det vennlige og kunnskapsrike personalet er tilgjengelig ved informasjonsskrankene på hele flyplassen for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de måtte ha.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eiendeler, en dedikert Lost and Found-avdelingen kan hjelpe passasjerer med å finne gjenstandene sine eller gi nødvendig assistanse.
 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Paphos internasjonale lufthavn er utstyrt med fasiliteter for å ta imot passasjerer med funksjonshemninger, inkludert tilgjengelige toaletter, ramper og utpekte parkeringsplasser.
 • Barnebyttefasiliteter: Foreldre som reiser med spedbarn vil finne godt vedlikeholdte babygarderober som er praktisk plassert på hele flyplassen.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske tjenester i beredskap for å yte assistanse i tilfelle av medisinske nødstilfeller.
 • Wi-Fi: Høyhastighets-Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet under reisen.

Med sin rekkevidde av fasiliteter og tjenester, streber Paphos International Airport etter å tilby en sømløs og hyggelig opplevelse for passasjerer. Enten det er shopping, bespisning eller tilgang til viktige tjenester, sørger flyplassen for at reisendes behov blir dekket, noe som gjør den til en utmerket inngangsport til Kypros.


Sıkça Sorulan Sorular

Paphos internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

PFO kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Paphos internasjonale flyplass için atanmıştır.

Paphos internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Paphos internasjonale flyplass ile Belfast International Airport (BFS) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 5h 30m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Paphos internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 12 taşıyıcı, Paphos internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Ryanair, easyJet, Jet2, British Airways, Transavi gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Paphos şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Paphos şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Paphos internasjonale flyplass (PFO) tercih ederler.

Paphos yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella