Spesialtilbud på flyvninger fra Palm Beach internasjonale flyplass (PBI)

Reis til 37 steder med 13

Palm Beach internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Palm Beach internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode PBI
By West Palm Beach
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Palm Beach internasjonale flyplass
Breddegrad 26.685748
Lengdegrad -80.092817
Nettsted Pbia.org
Vis på kart Google maps
Palm Beach internasjonale flyplass
Palm Beach internasjonale flyplass
Palm Beach internasjonale flyplass
Palm Beach internasjonale flyplass
Palm Beach internasjonale flyplass
Palm Beach internasjonale flyplass

Palm Beach internasjonale flyplass

Palm Beach International Airport fasiliteter og tjenester

Palm Beach International Airport (PBI) er en flyplass i verdensklasse som ligger i West Palm Beach, Florida. Med sine moderne fasiliteter og utmerkede tjenester, sikrer det en praktisk og komfortabel opplevelse for både innenlandske og internasjonale reisende.

Fasiliteter

  • Terminalbygninger: PBI har en vakker hovedterminalbygning som tilbyr et bredt spekter av fasiliteter for passasjerer. Den er utstyrt med moderne fasiliteter for å møte behovene til reisende.
  • Restauranter og butikker: Flyplassen tilbyr en rekke spisesteder som passer til ulike smaker. Fra raske matbiter til fullservicerestauranter, reisende kan finne noe å tilfredsstille lysten deres. I tillegg er et mangfoldig utvalg av butikker tilgjengelig, som tilbyr alt fra bøker og elektronikk til suvenirer og klær.
  • Lounge: For de som søker en mer eksklusiv opplevelse, har PBI flere salonger som gi et behagelig og avslappende miljø. Loungefasiliteter inkluderer vanligvis gratis mat og drikke, Wi-Fi-tilgang, forretningstjenester og koselige sittegrupper.
  • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter, inkludert både korttidsparkering og langtidsparkeringsplasser. Besøkende kan velge mellom dekket og utildekket parkeringsplass, avhengig av deres preferanser.
  • Bilutleietjenester: PBI tilbyr en rekke bilutleietjenester som er praktisk plassert på flyplassen. Dette gjør at passasjerer enkelt kan leie et kjøretøy ved ankomst og utforske området rundt i sitt eget tempo.

Tjenester

  • Wi-Fi: Palm Beach internasjonale lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalbygningene. Passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på Internett på enhetene sine mens de venter på flyreisene.
  • Informasjonsskranker: Det er flere informasjonsskranker strategisk plassert over hele flyplassen for å hjelpe passasjerer med eventuelle spørsmål eller bekymringer de måtte ha. Det vennlige og kunnskapsrike personalet er tilgjengelig for å gi veibeskrivelse, flyinformasjon og svare på generelle spørsmål.
  • Bagasjetjenester: PBI tilbyr en rekke tjenester knyttet til bagasje, inkludert bagasjeinnpakning, bagasje vogner, og tapt og funnet hjelp. Passasjerer kan søke hjelp ved bagasjeserviceskranken for alle problemer knyttet til bagasjen deres.
  • Medisinsk senter: For å sikre de reisendes velvære, huser Palm Beach International Airport en medisinsk senter som er bemannet med erfarne fagfolk. Senteret gir medisinsk hjelp og grunnleggende førstehjelpstjenester.
  • Tilgjengelighet: Flyplassen prioriterer tilgjengelighet for alle passasjerer. Det tilbyr spesielle tjenester og fasiliteter for å imøtekomme reisende med funksjonshemninger, for eksempel tilgjengelige toaletter, ramper, heiser og utpekte parkeringsplasser.

Samlet sett er Palm Beach International Airport dedikert til å tilby eksepsjonelle fasiliteter og tjenester for sine passasjerer. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, sørger flyplassens moderne fasiliteter og vennlige personale for en hyggelig og praktisk opplevelse fra det øyeblikket du ankommer til avreise.


Sıkça Sorulan Sorular

Palm Beach internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

PBI kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Palm Beach internasjonale flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Palm Beach internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 5h 53m süren ve Airbus A318 / A319 / A320 / A321 ile gerçekleştirilen Los Angeles International Airport (LAX) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Palm Beach internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Palm Beach internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 13 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, JetBlue Airways, Delta Air Lines, American Airlines, United Airlines, Southwest Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

West Palm Beach şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

West Palm Beach şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Palm Beach internasjonale flyplass (PBI) tercih ederler.

West Palm Beach çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

West Palm Beach civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella