Flygninger som går fra Paderborn Lippstadt flyplass (PAD)

Non-stop flyvninger til 3 destinasjoner med 4 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Paderborn Lippstadt flyplass

Paderborn Lippstadt flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Paderborn Lippstadt flyplass
Flyplass (IATA) kode PAD
By Paderborn
Land Germany (DE)
Fullstendig plassering Paderborn Lippstadt flyplass
Breddegrad 51.610681
Lengdegrad 8.619940
Nettsted Airport-pad.com
Vis på kart Google maps

Paderborn Lippstadt flyplass

Paderborn Lippstadt flyplass fasiliteter og tjenester

Paderborn Lippstadt flyplass er en regional flyplass som ligger i Vest-Tyskland, og betjener byene Paderborn, Lippstadt og områdene rundt. Med sin moderne infrastruktur og et bredt spekter av fasiliteter og tjenester, har flyplassen som mål å gi en komfortabel og praktisk opplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen tilbyr effektive og tilgjengelige innsjekkingsskranker der passasjerer kan fullføre de nødvendige prosedyrene for flyreisen.
 • Venteområder: Komfortable sitteplasser er tilgjengelig i hele terminalen, noe som gir passasjerene en avslappende plass før avgang.
 • Detaljhandel og bespisning: Flyplassen har en rekke butikker og restauranter, som tilbyr en rekke produkter og retter for å imøtekomme ulike smaker og preferanser.
 • Forretningssalong: Passasjerer kan nyte en eksklusiv forretningssalong med fasiliteter som komfortable sitteplasser, arbeidsstasjoner, Wi-Fi og forfriskninger.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen sørger for jevn og sikker bagasjehåndtering, og minimerer sjansen for tap eller skade på bagasjen.
 • Informasjonsskranke: For eventuelle forespørsler eller assistanse er en dedikert informasjonsskranke tilgjengelig for å hjelpe passasjerene med deres bekymringer.

Transport

 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer har skranker på flyplassen, som gir praktiske alternativer for reisende som ønsker å utforske regionen på egen hånd.
 • Taxi: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalen, og tilbyr et pålitelig transportmiddel til ulike destinasjoner.
 • Busstjenester: Flyplassen er godt koblet til det regionale offentlige transportnettverket, noe som gjør det mulig for passasjerer å enkelt få tilgang til nærliggende byer og tettsteder.

Parkering

 • Korttidsparkering: Korttidsparkering ligger nær terminalen, og tilbyr enkel tilgang for passasjerer som trenger et kort opphold på flyplassen.
 • Langtidsparkering: Flyplassen tilbyr rimelige langtidsparkeringsalternativer for reisende som trenger å forlate kjøretøyene sine i en lengre periode.

Spesialhjelp

 • Tilgjengelighet: Paderborn Lippstadt lufthavn sørger for at fasilitetene er tilgjengelige for passasjerer med redusert mobilitet eller andre funksjonshemninger.
 • Rullestolassistanse: Opplært personale er tilgjengelig for å gi rullestolassistanse på forespørsel, for å sikre jevn transport gjennom flyplassen.

Paderborn Lippstadt lufthavn streber etter å tilby en rekke omfattende fasiliteter og tjenester for å forbedre den totale reiseopplevelsen for sine passasjerer. Ved å tilby effektive innsjekkingsprosedyrer, komfortable venteområder, en rekke butikker og spisesteder og pålitelige transporttjenester, tar flyplassen sikte på å møte de ulike behovene til reisende. Med fokus på tilgjengelighet og spesiell assistanse, sikrer Paderborn Lippstadt lufthavn at alle passasjerer føler seg støttet uavhengig av mobilitet eller funksjonshemming. Enten de er på forretningsreise eller feriereise, kan passasjerene forvente en hyggelig og praktisk reise gjennom Paderborn Lippstadt flyplass.


Paderborn Lippstadt flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Paderborn Lippstadt flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

PAD kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Paderborn Lippstadt flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Paderborn Lippstadt flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 35m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Antalya Airport (AYT) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Paderborn Lippstadt flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Paderborn Lippstadt flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 4 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Lufthansa, SunExpress, Eurowing ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Paderborn şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Paderborn şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Paderborn Lippstadt flyplass (PAD) tercih edilen seçenektir.

Paderborn çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Paderborn civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella