Flygninger som går fra Owen Roberts internasjonale flyplass (GCM)

Non-stop flyvninger til 25 destinasjoner via 10 forskjellige flyselskaper

Owen Roberts internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Owen Roberts internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode GCM
By Georgetown
Land Cayman-Islands (KY)
Fullstendig plassering Owen Roberts internasjonale flyplass
Breddegrad 19.296300
Lengdegrad -81.357771
Nettsted Caymanairports.ky
Vis på kart Google maps
Owen Roberts internasjonale flyplass
Owen Roberts internasjonale flyplass
Owen Roberts internasjonale flyplass
Owen Roberts internasjonale flyplass
Owen Roberts internasjonale flyplass
Owen Roberts internasjonale flyplass

Owen Roberts internasjonale flyplass

Owen Roberts internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Owen Roberts internasjonale lufthavn i Grand Cayman, Caymanøyene, er den viktigste luftfartsporten til Karibia. Som en moderne og velutstyrt flyplass tilbyr den en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre passasjerene en komfortabel og effektiv reiseopplevelse.

Fasiliteter

 • Terminaler: Flyplassen består av en enkelt terminalbygning som passer til både internasjonale og innenlandsflyvninger.
 • Innsjekking og sikkerhet: Innsjekkingsprosessen er jevn og effektiv, med dedikerte skranker for ulike flyselskaper. Sikkerhetskontrollen er grundig, men likevel fremskyndet, og sikrer sikkerheten til alle passasjerer.
 • Taxfri shopping: Passasjerer kan utforske et bredt utvalg av avgiftsfrie butikker som tilbyr en rekke luksus varer, elektronikk, kosmetikk og lokale suvenirer.
 • Restauranter og kafeer: Flyplassen har flere spisesteder og kafeer, som gir passasjerene et utvalg av snacks, forfriskende drikkevarer og full- serveringsalternativer.
 • Lounge: Reisende kan få tilgang til førsteklasses salonger for å slappe av og slappe av før flyreiser. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis Wi-Fi, forfriskninger, arbeidsstasjoner og noen ganger til og med dusjer.
 • Bilutleie: Ulike internasjonale bilutleiebyråer og lokale operatører har kontorer ved ankomsten. hall, noe som gjør det praktisk for passasjerer å leie bil under oppholdet.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr sikre parkeringsfasiliteter med både kortsiktige og langsiktige alternativer tilgjengelig.
 • Babyomsorgsfasiliteter: Familier som reiser med spedbarn vil finne babypleierom utstyrt med stellestasjoner, flaskevarmere og komfortable sitteplasser.
 • Medisisk assistanse.: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen et fullt utstyrt medisinsk senter med utdannede fagfolk for å gi nødvendig assistanse.

Tjenester

 • Wi-Fi: Owen Roberts International Airport tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang over hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet under reisen.
 • Informasjonsskranker: Det er flere informasjonsskranker strategisk plassert over hele flyplassen for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer.
 • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer har tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester innenfor terminal for deres bekvemmelighet.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr tjenester som bagasjeoppbevaring, traller og fasiliteter for tapt og funnet for å sikre smidig håndtering av bagasje.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen gir spesiell assistanse for passasjerer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet. Rullestoler og utpekte parkeringsplasser er tilgjengelige, og opplært personale er klar til å hjelpe med på- og avstigning.
 • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige for passasjerer for å nå sine destinasjoner, inkludert drosjer, skytteltjenester og bilutleie.
 • Forretningsfasiliteter: For forretningsreisende tilbyr flyplassen konferanserom, arbeidsstasjoner og andre fasiliteter for å gjennomføre møter eller ta igjen jobben.
 • Lekeområde for barn: Familier som reiser med barn kan bruke flyplassens lekeområde for å holde de små underholdt og opptatt.

Å reise gjennom Owen Roberts International Airport sikrer at passasjerer har tilgang til et bredt spekter av praktiske fasiliteter og tjenester. Enten det er å handle suvenirer, nyte et måltid, svare på e-poster eller søke hjelp, streber flyplassen etter å gjøre reiseopplevelsen så komfortabel og problemfri som mulig for alle passasjerer.


Owen Roberts internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Owen Roberts internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Owen Roberts internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu GCM ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Owen Roberts internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 6h 15m süren ve Boeing 737MAX 8 Passenger ile gerçekleştirilen Los Angeles International Airport (LAX) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Owen Roberts internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 10 taşıyıcı, Owen Roberts internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Cayman Airways, American Airlines, Delta Air Lines, British Airways, United Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Georgetown şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Georgetown şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Owen Roberts internasjonale flyplass (GCM) tercih ederler.

Georgetown çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Georgetown civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella