Spesialtilbud på flyvninger fra Ouarzazate flyplass (OZZ)

Direkteflyvninger til 4 destinasjoner betjenes av 3 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Ouarzazate flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
CMN Casablanca

1 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris
ORY Paris
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 15m Vis pris
OZG Zagora
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
MRS Marseille

1 flyvninger per dag

2t 45m Vis pris

Ouarzazate flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Ouarzazate flyplass
Flyplass (IATA) kode OZZ
By Ouarzazate
Land Morocco (MA)
Fullstendig plassering Ouarzazate flyplass
Breddegrad 30.936623
Lengdegrad -6.906156
Nettsted Onda.ma
Vis på kart Google maps

Ouarzazate flyplassfasiliteter og tjenester

Ouarzazate flyplass, som ligger i byen Ouarzazate i Sør-Marokko, fungerer som en viktig inngangsport for både innenlandske og internasjonale reisende. Med sine toppmoderne fasiliteter og et bredt spekter av tjenester, sikrer denne flyplassen en praktisk og komfortabel reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

 • Moderne terminal: Ouarzazate flyplass har en nyoppusset terminal som tilbyr et moderne og romslig miljø for reisende.
 • Innsjekkingsskranker: Flere innsjekkingsskranker er tilgjengelige for å lette en smidig innsjekkingsprosess.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester, som sikrer rettidig levering av bagasje.
 • Detaljhandel og avgiftsfrie butikker: Passasjerer kan unne seg en rekke shoppingmuligheter, inkludert butikker og avgiftsfrie utsalgssteder, som tilbyr en rekke produkter som lokalt håndverk, suvenirer og luksusvarer.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig, inkludert kafeer og restauranter, hvor reisende kan nyte en rekke lokale og internasjonale retter.
 • Wi -Fi: Ouarzazate flyplass tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet under reisen.
 • Lounge: For de som ønsker en mer eksklusiv opplevelse, har flyplassen førsteklasses salonger hvor passasjerene kan slappe av, nyte forfriskninger og få tilgang til tilleggsfasiliteter.
 • Bilutleie: Reisende kan enkelt leie en bil fra flyplassens bilutleietjeneste tilbydere, og gir dem fleksibiliteten til å utforske regionen i sitt eget tempo.
 • Minibanker og valutaveksling: Flyplassen huser minibanker og valutavekslingsskranker, noe som gjør det praktisk for passasjerer å tilgang til lokal valuta.
 • Parkering: Ouarzazate lufthavn tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsopphold, noe som sikrer sikkerheten og bekvemmeligheten til passasjerkjøretøy.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan holde seg oppdatert med flyinformasjon i sanntid gjennom fremtredende skjermer i hele terminalen.
 • Kundeservice: Flyplassens vennlige og profesjonelle personale er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med eventuelle spørsmål eller bekymringer.
 • Spesiell assistanse: Ouarzazate flyplass er forpliktet til å gi støtte til passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov, og sikre en komfortabel og tilgjengelig reise for alle.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eiendeler eller bagasje, flyplassen har en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe til med å gjenopprette og gjenforene passasjerer med gjenstandene deres.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen tilbyr medisinske fasiliteter for å ivareta eventuelle mindre medisinske behov eller nødsituasjoner.

Ouarzazate lufthavns førsteklasses fasiliteter og tjenester bidrar til en positiv reiseopplevelse, og øker passasjerenes generelle tilfredshet. Enten du ankommer eller drar, viser denne flyplassen seg å være et pålitelig og velutstyrt knutepunkt som imøtekommer behovene til reisende fra hele verden.


Ouarzazate flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Ouarzazate flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

OZZ kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Ouarzazate flyplass için atanmıştır.

Ouarzazate flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Ouarzazate flyplass ile Paris Orly Airport (ORY) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 3h 10m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ouarzazate flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Ouarzazate flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Royal Air Maroc, Ryanair, Transavia Franc ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Ouarzazate şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Ouarzazate şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Ouarzazate flyplass (OZZ) tercih ederler.

Ouarzazate çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Ouarzazate civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella