Direktefly fra Ouagadougou internasjonale flyplass (OUA)

Reis til 16 steder med 10

Günlük Planlanmış Ouagadougou internasjonale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ABJ Abidjan

1-3 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
NIM Niamey

1-2 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
LFW Lomé

2 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris
IST Arnavutköy

1 flyvninger per dag

6t 5m Vis pris
ACC Accra

1 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris
BKO Bamako

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
BOY Bobo Dioulasso

1 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
BRU Brussel
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

5t 40m Vis pris
CMN Casablanca

1 flyvninger per dag

3t 30m Vis pris
FNA Lungi

1 flyvninger per dag

2t 10m Vis pris

Ouagadougou internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Ouagadougou internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode OUA
By Ouagadougou
Land Burkina-Faso (BF)
Fullstendig plassering Ouagadougou internasjonale flyplass
Breddegrad 12.353611
Lengdegrad -1.511944
Nettsted Aeroport-ouagadougou.com
Vis på kart Google maps
Ouagadougou internasjonale flyplass
Ouagadougou internasjonale flyplass
Ouagadougou internasjonale flyplass
Ouagadougou internasjonale flyplass
Ouagadougou internasjonale flyplass
Ouagadougou internasjonale flyplass

Ouagadougou internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Ouagadougou internasjonale lufthavn er den primære internasjonale inngangsporten til Burkina Faso, som ligger i Vest-Afrika. Flyplassen betjener tusenvis av passasjerer hvert år og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse.

Fasiliteter

 • Terminaler:

  Flyplassen har en hovedterminalbygning som håndterer både innenlands- og utenlandsflyvninger. Den er utstyrt med moderne bekvemmeligheter og fasiliteter for å imøtekomme passasjerenes behov.
 • Innsjekking: Ouagadougou internasjonale lufthavn har dedikerte innsjekkingsskranker for forskjellige flyselskaper. Passasjerer kan enkelt sjekke inn bagasjen og hente boardingkortet ved disse skrankene.
 • Detaljhandel og servering: Flyplassen har en rekke butikker og butikker hvor passasjerene kan finne suvenirer, lokalt håndverk, og avgiftsfrie varer. Det finnes også flere restauranter og kafeer som tilbyr et bredt utvalg av lokal og internasjonal mat.
 • Lounge: For passasjerer som ønsker ekstra komfort og privatliv, tilbyr flyplassen eksklusive salonger. Disse salongene tilbyr gratis snacks og drikkevarer, komfortable sitteplasser, Wi-Fi-tilgang og forretningsfasiliteter.
 • Minibanker og banktjenester: Flyplassen har minibanker og banktjenester tilgjengelig for passasjerer som trenger å ta ut kontanter eller veksle valuta.
 • Bilutleie: Passasjerer kan leie en bil fra ulike bilutleiefirmaer på flyplassen. Dette gir praktiske transportmuligheter under oppholdet i Ouagadougou.
 • Parkering: Ouagadougou internasjonale lufthavn tilbyr både korttids- og langtidsparkeringsfasiliteter. Passasjerer har muligheten til å parkere kjøretøyene sine trygt mens de reiser.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Dedikerte skjermer og informasjonsskranker holde passasjerer informert om flytider, forsinkelser og gatenummer.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen er utstyrt med moderne bagasjehåndteringssystemer for å sikre jevn og effektiv bevegelse av bagasjen. Passasjerer kan sende inn en rapport ved de dedikerte skrankene i tilfelle tapt eller skadet bagasje.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen et medisinsk senter med opplært ansatte for å yte umiddelbar assistanse.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr tjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller spesifikke behov. Disse tjenestene inkluderer rullestolassistanse, prioritert ombordstigning og dedikert personale til å veilede og støtte hele reisen.
 • Wi-Fi: Ouagadougou internasjonale lufthavn gir gratis Wi-Fi-tilgang til alle passasjerer., slik at de kan holde kontakten mens de er på flyplassen.
 • Tapt og funnet: Ved tapte eiendeler kan passasjerer rapportere til skranken for tapt og funnet for å finne gjenstandene sine.
 • Toll og immigrasjon: Flyplassen har immigrasjons- og tollfasiliteter for å sikre sømløse prosedyrer for inn- og utreise for både innenlandske og internasjonale passasjerer.

Med Med sitt utvalg av moderne fasiliteter og tjenester har Ouagadougou International Airport som mål å gi en hyggelig og problemfri reiseopplevelse for alle passasjerer som reiser til og fra Burkina Faso.


Sıkça Sorulan Sorular

Ouagadougou internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

OUA kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Ouagadougou internasjonale flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Ouagadougou internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 6h 0m süren ve Boeing 737MAX 8 Passenger ile gerçekleştirilen Istanbul Airport (IST) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Ouagadougou internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Ouagadougou internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 10 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Air Burkina, Turkish Airlines, ASKY Airlines, Air Cote D'Ivoire, Brussels Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Ouagadougou şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Ouagadougou şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Ouagadougou internasjonale flyplass (OUA) tercih edilen seçenektir.

Ouagadougou çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Ouagadougou civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella