Flygninger som går fra Ostrava-Mošnov internasjonale lufthavn (OSR)

Utforsk 12 steder med 3 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Ostrava-Mošnov internasjonale lufthavn Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
WAW Warszawa

1 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris
HRG Hurghada

1 flyvninger per dag

4t 5m Vis pris
KGS Kos Island
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
RMF Marsa Alam

1 flyvninger per dag

4t 10m Vis pris
STN Essex
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris
AYT Antalya
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 40m Vis pris
CFU Korfu
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris
HER Heraklion
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 35m Vis pris
RHO Rhodos
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 50m Vis pris
VAR Varna
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris

Ostrava-Mošnov internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Ostrava-Mošnov internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode OSR
By Ostrava
Land Czech-Republic (CZ)
Fullstendig plassering Ostrava-Mošnov internasjonale lufthavn
Breddegrad 49.696108
Lengdegrad 18.111112
Nettsted Airport-ostrava.cz
Vis på kart Google maps

Ostrava-Mošnov internasjonale lufthavn

Ostrava-Mo?nov internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Fasiliteter:

  • Moderne terminalbygning: Ostrava-Mo?nov internasjonale lufthavn har en moderne og romslig terminalbygning utstyrt med toppmoderne fasiliteter for å sikre en komfortabel og hyggelig opplevelse for alle passasjerer.
  • Detaljhandel og spisesteder: Flyplassen tilbyr et bredt utvalg av butikker og spisesteder som tilfredsstiller behovene. av både innenlandske og internasjonale reisende. Fra avgiftsfrie butikker til restauranter og kafeer, det er noe for enhver smak.
  • Loungeområde: Passasjerer kan slappe av og slappe av i det komfortable og velutstyrte salongområdet, som gir et rolig og stille miljø vekk fra den travle flyplassatmosfæren.
  • Konferansefasiliteter: Flyplassen tilbyr konferanserom og møtelokaler for forretningsreisende, utstyrt med moderne teknologi og fasiliteter for å imøtekomme ulike arrangementer og møter.
  • Bilutleietjenester: Praktiske bilutleietjenester er tilgjengelig på flyplassen, slik at passasjerene kan utforske de vakre omgivelsene til Ostrava og Tsjekkia i sitt eget tempo.

Tjenester:

  • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr effektive og pålitelige bagasjetjenester, inkludert bagasjehåndtering, oppbevaring og tapt og funnet fasiliteter for å sikre en jevn reiseopplevelse for passasjerer.
  • Wi-Fi: Ostrava-Mo?nov International Airport tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de er på flyplassen.
  • Minibanker og valutaveksling: Minibanker og valutavekslingstjenester er tilgjengelige på flyplass for reisendes bekvemmelighet, og sikrer enkel tilgang til kontanter og valutavekslingsfasiliteter.
  • Lekeområde for barn: Familier som reiser med barn kan dra nytte av det dedikerte lekeområdet for barn, som tilbyr underholdning og aktiviteter for å holde unge reisende opptatt og glad.
  • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr spesielle assistansetjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller spesifikke behov, noe som sikrer en komfortabel og inkluderende reiseopplevelse for alle.

Ostrava-Mo?nov internasjonale lufthavn tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen til sine passasjerer. Fra moderne terminalfasiliteter og detaljhandelsmuligheter til praktiske tjenester som bagasjehåndtering og bilutleie, streber flyplassen etter å tilby et komfortabelt og effektivt miljø for alle reisende. Enten du besøker Ostrava for forretninger eller fritid, vil flyplassens fasiliteter dekke dine behov og gjøre reisen din hyggelig og hyggelig.


Sıkça Sorulan Sorular

Ostrava-Mošnov internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

OSR kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Ostrava-Mošnov internasjonale lufthavn için atanmıştır.

Ostrava-Mošnov internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Ostrava-Mošnov internasjonale lufthavn ile Marsa Alam International Airport (RMF) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 10m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ostrava-Mošnov internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Ostrava-Mošnov internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında LOT - Polish Airlines, Ryanai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Ostrava şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Ostrava şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Ostrava-Mošnov internasjonale lufthavn (OSR) tercih edilen seçenektir.

Ostrava çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Ostrava civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella