Non-stop flyvning fra Orsk flyplass (OSW)

Utforsk 1 steder med 3 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Orsk flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
SVO Khimki

1 flyvninger per dag

2t 43m Vis pris

Orsk flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Orsk flyplass
Flyplass (IATA) kode OSW
By Orsk
Land Russia (RU)
Fullstendig plassering Orsk flyplass
Breddegrad 51.073009
Lengdegrad 58.595839
Nettsted Aviaorsk.ru
Vis på kart Google maps

Orsk flyplassfasiliteter og tjenester

Innledning

Orsk internasjonale lufthavn er et travelt knutepunkt som ligger i Orenburg-regionen i Russland. Det tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig opplevelse for reisende. Enten du reiser, ankommer eller er på transitt, har flyplassen som mål å imøtekomme dine behov med sine førsteklasses fasiliteter.

Fasiliteter

 • Terminalbygning:

  Terminalbygningen er utstyrt med moderne infrastruktur og fasiliteter, noe som sikrer jevn og effektiv drift. Det gir et komfortabelt og praktisk miljø for reisende.
 • Detaljhandel og servering:

  Orsk lufthavn har en rekke utsalgssteder, inkludert avgiftsfrie butikker, hvor passasjerer kan unne seg noe siste -minutt shopping. I tillegg er det flere spisesteder tilgjengelig, som tilbyr variert mat som passer til forskjellige preferanser.
 • Business Lounge:

  Passasjerer som verdsetter privatliv og avslapning, kan få tilgang til flyplassens forretningssalong. Utstyrt med komfortable sitteplasser, gratis Wi-Fi og forfriskninger, tilbyr salongen et rolig og produktivt miljø for forretningsreisende eller de som søker et øyeblikk med ro.
 • Babyomsorgsfasiliteter:

  Orsk flyplass imøtekommer behovene til reisende familier ved å tilby dedikerte babypleiefasiliteter. Disse fasilitetene inkluderer babystelleplasser, matingsområder og komfortable sitteplasser for foreldre.
 • Tilgjengelighet:

  Flyplassen er forpliktet til å sikre tilgjengelighet for alle passasjerer. Den tilbyr fasiliteter for passasjerer med redusert mobilitet, inkludert ramper, heiser og tilgjengelige toaletter, noe som gjør det praktisk for alle å navigere gjennom flyplassen.

Tjenester

 • Flyinformasjon:

  Flyplassen gir flyinformasjon i sanntid gjennom digitale skjermer og kunngjøringer, og holder passasjerer informert om avganger, ankomster og eventuelle endringer eller forsinkelser.
 • Bagasje Tjenester:

  Orsk lufthavn tilbyr bagasjetjenester for å hjelpe passasjerene med bagasjen. Dette inkluderer bagasjevogner, bagasjeinnpakning og en tapt og funnet-avdeling for å hjelpe til med å gjenvinne tapte gjenstander.
 • Bilutleie:

  Reisende kan enkelt leie en bil på flyplassen for å utforske by eller fortsette reisen. Flere kjente bilutleiefirmaer har skranker i terminalbygningen.
 • Taxi og offentlig transport:

  Offentlig transport og taxitjenester er lett tilgjengelige for å frakte passasjerer til de ønskede destinasjonene. Flyplassen gir informasjon om rutetider for offentlig transport og taxiholdeplasser for enkel tilgang.
 • Medisinske tjenester:

  Orsk lufthavn sikrer passasjerenes velvære ved å tilby medisinske tjenester i terminalbygningen. Opplært medisinsk fagpersonell er tilgjengelig for å gi førstehjelp og assistanse om nødvendig.

Orsk lufthavn streber etter å gi en hyggelig og praktisk reiseopplevelse for alle sine passasjerer. Med sine moderne fasiliteter, varierte tjenester og et innbydende miljø, har flyplassen som mål å etterlate et varig positivt inntrykk på både besøkende og lokalbefolkningen.


Orsk flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Orsk flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Orsk flyplass belirlenmiş IATA kodu OSW ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Orsk flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Orsk flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Orsk flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Aeroflot, Nordwind Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Orsk şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Orsk şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Orsk flyplass (OSW) tercih edilen seçenektir.

Orsk çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Orsk civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella