Spesialtilbud på flyvninger fra Ordos Ejin Horo flyplass (DSN)

Non-stop flyvninger til 32 destinasjoner med 8 forskjellige flyselskaper

Ordos Ejin Horo flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Ordos Ejin Horo flyplass
Flyplass (IATA) kode DSN
By Ordos
Land China (CN)
Fullstendig plassering Ordos Ejin Horo flyplass
Breddegrad 39.495550
Lengdegrad 109.870683
Vis på kart Google maps

Ordos Ejin Horo Airport fasiliteter og tjenester

Ordos Ejin Horo Airport, som ligger i Kangbashi-distriktet i indre Mongolia, Kina, er en moderne og velutstyrt flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for reisende. Enten du ankommer eller drar, sikrer flyplassen en komfortabel og praktisk opplevelse for alle sine passasjerer.

Fasiliteter

 • Passasjerterminaler: Flyplassen har en romslig og moderne terminalbygning som gir enkel tilgang til ulike fasiliteter, inkludert innsjekkingsskranker, bagasjeoppbevaring og ombordstigningsporter.
 • Detaljhandel og servering: Reisende kan nyte et utvalg butikker, boutiquer og avgiftsfrie utsalgssteder, som tilbyr en utvalg av produkter, inkludert lokalt håndverk, suvenirer, mote og elektronikk. I tillegg er en rekke spisesteder tilgjengelig, inkludert restauranter, kafeer og snackbarer som serverer både lokale og internasjonale retter.
 • Lounge: For de som ønsker et ekstra nivå av komfort og eksklusivitet, tilbyr flyplassen salonger hvor passasjerer kan slappe av, jobbe eller nyte gratis forfriskninger og Wi-Fi.
 • Transport: Flyplassen tilbyr flere transportalternativer for passasjerer for å nå sine ønskede destinasjoner. Drosjer, bilutleietjenester og skyttelbusser kan alle bli funnet på anviste områder utenfor terminalen.
 • Parkering: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig for private kjøretøy med både kortsiktige og langsiktige alternativer. Parkeringsfasilitetene er sikre og praktisk plassert i nærheten av terminalbygningen.
 • Informasjon og assistanse: Flyplassen er utstyrt med informasjonsskranker og serviceskranker for å hjelpe passasjerer med eventuelle spørsmål eller bekymringer. Det vennlige personalet er lett tilgjengelig for å gi veiledning og støtte.

Tjenester

 • Flytjenester: Flyplassen sikrer effektive flytjenester, inkludert innsjekkingsskranker, bagasjehåndtering og sikkerhetssjekker for å gjøre ombordstigningsprosessen jevn og problemfri.
 • Wi-Fi-tilgang: Ordos Ejin Horo Airport tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet med verden.
 • Minibanker og banktjenester: Ulike minibanker og banktjenester er beleilig plassert på flyplassen, og gir enkel tilgang til finansielle tjenester.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinsk nødsituasjoner eller generelle helseproblemer, flyplassen har medisinske fasiliteter utstyrt med opplærte fagfolk for å hjelpe passasjerer.
 • Tapt og funnet: Flyplassen har en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe med å hente bort tapte gjenstander. Passasjerer kan rapportere tapte eiendeler eller spørre om gjenstander på det angitte kontoret.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen er forpliktet til å tilby tilgjengelige tjenester til passasjerer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet. Rullestoler, ramper og andre nødvendige hjelpemidler er tilgjengelig for å sikre en komfortabel reise for alle individer.

Samlet sett prioriterer Ordos Ejin Horo flyplass passasjerkomfort og bekvemmelighet ved å tilby en rekke moderne fasiliteter og tjenester. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, har denne flyplassen som mål å forbedre reiseopplevelsen din fra start til slutt.


Sıkça Sorulan Sorular

Ordos Ejin Horo flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

DSN kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Ordos Ejin Horo flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Ordos Ejin Horo flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 55m süren ve Airbus A321 ile gerçekleştirilen Kunming Changshui International Airport (KMG) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Ordos Ejin Horo flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 8 taşıyıcı, Ordos Ejin Horo flyplass hizmet vermektedir ve aralarında China Eastern Airlines, China United Airlines, Air China, Gestair, China Southern Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Ordos şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Ordos şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Ordos Ejin Horo flyplass (DSN) tercih edilen seçenektir.

Ordos yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella