Non-stop flyvning fra Orange regionale flyplass (OAG)

Non-stop flyvninger til 3 destinasjoner via 3 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Orange regionale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
SYD Maskot

3-7 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris
BNE Brisbane

1 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris
DBO Dubbo
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 30m Vis pris

Orange regionale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Orange regionale flyplass
Flyplass (IATA) kode OAG
By oransje
Land Australia (AU)
Fullstendig plassering Orange regionale flyplass
Breddegrad -33.378989
Lengdegrad 149.124697
Nettsted Orange.nsw.gov.au
Vis på kart Google maps

Orange regionale flyplassfasiliteter og tjenester

Orange regionale flyplass er et moderne og travelt luftfartsknutepunkt som betjener byen Orange og dens omkringliggende regioner. Utstyrt med toppmoderne fasiliteter og et bredt spekter av tjenester, streber flyplassen etter å gi en praktisk og komfortabel opplevelse for både reisende og luftfartsentusiaster.

Fasiliteter

The flyplassen har en rekke utmerkede fasiliteter designet for å imøtekomme passasjerenes ulike behov:

 • Terminalbygning: Hovedterminalbygningen er en romslig og godt designet struktur som gir et komfortabelt og innbydende miljø for reisende.
 • Innsjekking og bagasje: Flyplassen tilbyr effektive innsjekkingsfasiliteter og bagasjehåndteringstjenester, noe som sikrer en sømløs start på reisen.
 • Sikkerhet: Orange Regional Airport prioriterer passasjerenes sikkerhet ved å tilby moderne sikkerhetstiltak for å sikre en sikker reiseopplevelse.
 • Parkering: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig for både korttids- og langtidsparkering, noe som gir praktiske alternativer for de som ønsker å la kjøretøyene stå på flyplassen.
 • Detaljhandel og servering: Flyplassen har en rekke butikker og spisesteder, slik at passasjerene kan unne seg litt shopping eller nyte et deilig måltid før flyturen.
 • Lounge: Reisende som ønsker en mer eksklusiv opplevelse kan få tilgang til flyplassens VIP-salonger, som tilbyr en rekke fasiliteter som komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger og forretningsfasiliteter.
 • Tilgjengelighet: Flyplassen streber etter å være inkluderende og tilgjengelig for alle, med fasiliteter som tilfredsstiller behovene til passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger.

Tjenester

Orange Regional Airport er stolt av sitt omfattende utvalg av tjenester, sikre en jevn og hyggelig reiseopplevelse:

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan enkelt få tilgang til oppdatert flyinformasjon gjennom flyplassens informasjonsskranker, digitale skjermer eller online-plattformer.
 • Baketransport: Ulike bakketransportalternativer er tilgjengelige til og fra flyplassen, inkludert drosjer, skyttelbuss og bilutleietjenester.
 • Tapt og funnet: Flyplassen har en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer hente tapte gjenstander i løpet av oppholdet på flyplassen.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr spesielle assistansetjenester for passasjerer som kan trenge ekstra støtte, for eksempel funksjonshemmede eller små barn.
 • Forretningsfasiliteter: For de som er på forretningsreise, tilbyr flyplassen fasiliteter som møterom og forretningssentre utstyrt med moderne teknologi.
 • Aviation Services: Orange Regional Airport dekker også behovene til luftfartsentusiaster og -fagfolk, med tjenester inkludert flyvedlikehold, drivstoffpåfylling og chartertjenester.

Med sine førsteklasses fasiliteter og tjenester er Orange Regional Airport forpliktet til å sikre en praktisk og hyggelig opplevelse for alle reisende som passerer gjennom byens flyplass. porter. Enten du er en hyppig flyer eller besøker Orange for første gang, er flyplassens dedikasjon til fortreffelighet tydelig på hvert trinn.


Sıkça Sorulan Sorular

Orange regionale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Orange regionale flyplass belirlenmiş IATA kodu OAG ile tanımlanır.

Orange regionale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Orange regionale flyplass ile Brisbane Airport (BNE) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 50m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Orange regionale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Orange regionale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Rex Regional Express, Qantas, VivaColombi ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

oransje şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

oransje şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Orange regionale flyplass (OAG) tercih ederler.

oransje çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

oransje civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella