Non-stop flyvning fra Ontario internasjonale flyplass (ONT)

Non-stop flyvninger til 24 destinasjoner med 11 forskjellige flyselskaper

Ontario internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Ontario internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode ONT
By Ontario
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Ontario internasjonale flyplass
Breddegrad 34.055978
Lengdegrad -117.598057
Nettsted Lawa.org
Vis på kart Google maps
Ontario internasjonale flyplass
Ontario internasjonale flyplass
Ontario internasjonale flyplass
Ontario internasjonale flyplass
Ontario internasjonale flyplass
Ontario internasjonale flyplass

Ontario internasjonale flyplass

Ontario International Airport fasiliteter og tjenester

Ontario International Airport, som ligger i Ontario, California, er en stor flyplass som betjener Inland Empire-regionen i Sør-California. Med sine moderne fasiliteter og utmerkede tjenester tilbyr den en praktisk og effektiv reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

Flyplassen har en rekke fasiliteter designet for å sikre en komfortabel og sømløs reise for reisende. Noen bemerkelsesverdige fasiliteter inkluderer:

 • Terminalbygning: Flyplassen har en romslig og godt designet terminalbygning, utstyrt med moderne fasiliteter og passasjertjenester.
 • Detaljhandel og servering: passasjerer kan nyte en rekke shopping- og spisesteder innenfor terminalområdet, inkludert en rekke restauranter, kafeer og butikker.
 • WiFi-tilgang: Gratis internettilgang er tilgjengelig over hele terminalen, slik at reisende kan holde seg tilkoblet under reisen.
 • Lounge: Det er flere salonger tilgjengelig for passasjerer som leter etter en mer luksuriøs og avslappet opplevelse, som tilbyr komfortable sitteplasser, forfriskninger og andre fasiliteter.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr en rekke parkeringsalternativer, inkludert korttids-, langtids- og økonomiparkering, for å imøtekomme ulike reisebehov.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr en rekke bagasjetjenester, inkludert bagasjevogner, bagasje innpakning, tapt og funnet og assistanse for bagasjekrav.
 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker og valutavekslingstjenester er tilgjengelige i terminalen for passasjerenes bekvemmelighet.

Tjenester

I tillegg til fasilitetene, tilbyr Ontario International Airport ulike tjenester for å forbedre reiseopplevelsen:

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan enkelt få tilgang til flyinformasjon i sanntid gjennom monitorer lokalisert i hele terminalbygningen eller ved å bruke flyplassens nettside eller mobilapp.
 • Kundeservice: Flyplassen har kundeserviceskranker som er praktisk plassert i terminalen, som gir assistanse med henvendelser, tapte gjenstander og generell informasjon.
 • Baketransport: En rekke bakketransporttjenester er tilgjengelig, inkludert drosjer, samkjøringstjenester, skyttelbuss og leiebiler. I tillegg kobler offentlige transportalternativer som busser og tog flyplassen til nærliggende områder.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen er forpliktet til å tilby tilgjengelige tjenester for passasjerer med funksjonshemminger eller spesielle behov. Disse inkluderer utpekt parkering, rullestolassistanse, tilgjengelige toaletter og tilgjengelige stier i hele terminalen.
 • Traveler's Aid Society: Ontario International Airport har også et Traveller's Aid Society-kontor, som tilbyr hjelp og informasjon til passasjerer i nød.

Med sine imponerende fasiliteter og brede utvalg av tjenester, sikrer Ontario International Airport en hyggelig og problemfri opplevelse for reisende som passerer gjennom dette viktige transportknutepunktet.


Sıkça Sorulan Sorular

Ontario internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

ONT kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Ontario internasjonale flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Ontario internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 14h 40m süren ve Airbus A350-900 ile gerçekleştirilen Taiwan Taoyuan International Airport (TPE) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Ontario internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 11 taşıyıcı, Ontario internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Southwest Airlines, Delta Air Lines, American Airlines, United Airlines, Frontier Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Ontario şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Ontario şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Ontario internasjonale flyplass (ONT) tercih ederler.

Ontario çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Ontario civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella