Flygninger som går fra Onslow flyplass (ONS)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Onslow flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
PER Perth

1 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris

Onslow flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Onslow flyplass
Flyplass (IATA) kode ONS
By Onslow
Land Australia (AU)
Fullstendig plassering Onslow flyplass
Breddegrad -21.667218
Lengdegrad 115.111094
Vis på kart Google maps

Onslow Airport fasiliteter og tjenester

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Onslow flyplass har en moderne og romslig terminalbygning som fungerer som hovedpunktet for passasjerinnsjekking, sikkerhetskontroller og avgangsporter. Bygningen har komfortable sitteområder, toaletter og fasiliteter for mat og drikke.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr både korttids- og langtidsparkeringsmuligheter for passasjerer og besøkende. Parkeringsplassene er praktisk plassert i nærheten av terminalbygningen, noe som sikrer enkel tilgang til og fra flyplassen.
 • Detaljhandel og servering: En rekke butikker og spisesteder er tilgjengelig i terminalbygningen, og tilbyr passasjerene en mulighet. å handle nødvendigheter eller unne seg et deilig måltid før flyturen. Fra suvenirer til snacks, flyplassen har alle dine behov dekket.
 • Forretnings- og konferansefasiliteter: For forretningsreisende tilbyr flyplassen ulike fasiliteter, inkludert konferanserom og forretningssentre utstyrt med moderne teknologi og høyhastighetsinternett adgang. Disse fasilitetene er perfekte for møter, presentasjoner eller jobbe mens de venter på flyet ditt.
 • Loungeområder: Passasjerer som leter etter ekstra komfort og privatliv kan få tilgang til flyplassens salongområder. Disse eksklusive rommene tilbyr gratis forfriskninger, komfortable sitteplasser og ladepunkter for elektroniske enheter.
 • Bagasjetjenester: Onslow Airport sikrer effektiv og sikker håndtering av bagasje. Passasjerer kan bruke utpekte bagasjevogner og finne hjelp fra vennlige ansatte gjennom hele bagasjeutleveringsprosessen.

Tjenester

 • Baketransport: Flyplassen har gode forbindelser til de omkringliggende områdene gjennom ulike bakketransportalternativer. Drosjer, skyttelbuss og bilutleietjenester er lett tilgjengelige, slik at passasjerer enkelt kan reise til ønsket destinasjon.
 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er praktisk plassert i terminalbygningen. Det vennlige personalet hjelper gjerne passasjerer med alle spørsmål, for eksempel flyinformasjon, flyplassfasiliteter og transportmuligheter.
 • Gratis Wi-Fi: Onslow Airport tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalbygningen, noe som gir passasjerer muligheten til å holde kontakten, følge med på jobb eller ganske enkelt surfe på internett mens de venter på flyet.
 • Minibank og valutaveksling: For å imøtekomme de økonomiske behovene til reisende, tilbyr flyplassen minibanker og valutavekslingstjenester. Disse fasilitetene sikrer at passasjerer har tilgang til kontanter eller kan veksle valuta på en enkel måte.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eller forlagte gjenstander kan passasjerer besøke flyplassens dedikerte Lost and Found-skranke. Personalet vil hjelpe med å finne og returnere eiendeler til sine rettmessige eiere.
 • Spesiell assistanse: Onslow flyplass tilbyr spesielle assistansetjenester til passasjerer med funksjonshemminger eller mobilitetsbegrensninger. Rullestolassistanse, tilgjengelige toaletter og heiser er tilgjengelig for å sikre en komfortabel reiseopplevelse for alle.

Sıkça Sorulan Sorular

Onslow flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

ONS kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Onslow flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Onslow flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Onslow flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Onslow flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Virgin Australia, Alliance Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Onslow şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Onslow şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Onslow flyplass (ONS) tercih edilen seçenektir.

Onslow çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Onslow civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella