Direktefly fra Olympic Dam flyplass (OLP)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Olympic Dam flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ADL Adelaide

1-Feb flyvninger per dag

1t 10m Vis pris

Olympic Dam flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Olympic Dam flyplass
Flyplass (IATA) kode OLP
By Olympic Dam
Land Australia (AU)
Fullstendig plassering Olympic Dam flyplass
Breddegrad -30.483550
Lengdegrad 136.884424
Vis på kart Google maps

Olympic Dam Airport Fasiliteter og tjenester

Velkommen til Olympic Dam Airport, din inngangsport til den fantastiske destinasjonen Olympic Dam og områdene rundt. Vår flyplass er utstyrt med toppmoderne fasiliteter og et bredt spekter av tjenester for å sikre en sømløs reiseopplevelse for passasjerene våre.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Vår moderne terminalbygning gir et komfortabelt og avslappende miljø for passasjerene. Den er utstyrt med komfortable sittegrupper, toaletter og god plass for venting og avslapning.
  • Detaljhandel og servering: Nyt en rekke shopping- og spisesteder på flyplassen. Vi har en rekke butikker som tilbyr avgiftsfrie varer, suvenirer og viktige reiseartikler. Du kan også unne deg deilige måltider og snacks på våre ulike spisesteder.
  • Wi-Fi: Hold kontakten mens du venter med vår gratis høyhastighets-Wi-Fi i hele terminalbygningen.
  • Bilutleie: Trenger du et kjøretøy for å utforske området? Vår flyplass tilbyr praktiske bilutleietjenester med pålitelige utleiefirmaer. Bare bestill på forhånd eller ved ankomst.
  • Parkering: Hvis du kjører til flyplassen, tilbyr vi sikre parkeringsmuligheter på stedet til rimelige priser. Parkeringsplassen vår er godt opplyst og overvåket for å sikre sikkerheten til kjøretøyet ditt.

Tjenester

  • Informasjonsskranke: Vårt vennlige og kunnskapsrike personale står klare til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha. Enten du trenger flyinformasjon, veibeskrivelse eller lokale anbefalinger, ikke nøl med å henvende deg til informasjonsskranken vår.
  • Bagasjetjenester: For enkelhets skyld tilbyr vi bagasjehåndteringstjenester for å gjøre reisen din problemfri. Vårt engasjerte personale vil sørge for at bagasjen din transporteres trygt til og fra flyet ditt.
  • Spesiell assistanse: Vi streber etter å imøtekomme alle passasjerers behov. Hvis du trenger spesiell assistanse, som for eksempel rullestoltilgang eller hjelp med ombordstigning, vil personalet vårt mer enn gjerne hjelpe deg.
  • Førstehjelp: Din helse og sikkerhet er viktig for oss. I tilfelle medisinske nødstilfeller har flyplassen vår en velutstyrt førstehjelpsstasjon hvor utdannede fagfolk er tilgjengelige for å gi øyeblikkelig hjelp.
  • Tapt og funnet: Har du mistet en gjenstand under reisen? Besøk skrivebordet vårt for tapt og funnet, og våre ansatte vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med å finne den.

Vi håper du får en fantastisk reiseopplevelse på Olympic Dam Airport. Enten du besøker for forretninger eller ferie, er våre førsteklasses fasiliteter og tjenester designet for å gjøre reisen din fornøyelig fra start til slutt.


Olympic Dam flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Olympic Dam flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Olympic Dam flyplass belirlenmiş IATA kodu OLP ile tanımlanır.

Olympic Dam flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Olympic Dam flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Olympic Dam flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Olympic Dam flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Alliance Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Olympic Dam şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Olympic Dam şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Olympic Dam flyplass (OLP) tercih edilen seçenektir.

Olympic Dam yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella