Flygninger som går fra Okha flyplass (OHH)

Reis til 2 steder med 1

Günlük Planlanmış Okha flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
KHV Khabarovsk

2 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris
UUS Yuzhno-Sakhalinsk

1 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris

Okha flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Okha flyplass
Flyplass (IATA) kode OHH
By Okha
Land Russia (RU)
Fullstendig plassering Okha flyplass
Breddegrad 53.517884
Lengdegrad 142.890470
Vis på kart Google maps

Okha flyplass fasiliteter og tjenester

Okha flyplass er en moderne og velutstyrt flyplass som ligger i byen Okha. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innenlandske og internasjonale reisende. Okha Airport tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester, og sikrer en komfortabel og praktisk opplevelse for sine passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flere innsjekkingsskranker er tilgjengelig for å lette smidige og effektive innsjekkingsprosesser.
 • Bagasjetjenester: Passasjerer kan enkelt få tilgang til områder for bagasjeoppbevaring og nyte bekvemmeligheten av bagasjehåndteringstjenester.
 • Tollfri shopping: flyplassen tilbyr en rekke avgiftsfrie butikker, som lar reisende kjøpe en rekke produkter til taxfree-priser.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere matsteder og kafeer tilgjengelig hvor passasjerene kan nyte en rekke deilige måltider og drikkevarer.
 • Lounge: Avslappingssalonger er tilgjengelig for førsteklasses passasjerer og medlemmer av visse lojalitetsprogrammer for flyselskaper for å slappe av før flyturen.
 • Informasjonsskranker: Besøkende kan søke hjelp på informasjonsskranker for alle henvendelser eller veibeskrivelser de måtte trenge.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen medisinske fasiliteter med kvalifisert personell som er klar til å gi nødvendig hjelp.

Transporttjenester

 • Taxi og bilutleie: Besøkende kan enkelt finne drosjer eller velge leiebil for å nå de ønskede destinasjonene.
 • Skyttetjenester: Gratis skytteltjenester er levert av visse hoteller i Okha for å transportere sine gjester til og fra flyplassen.
 • Offentlig transport: Et godt tilkoblet nettverk av busser og tog gir passasjerer tilgang til ulike deler av byen.

Tilgjengelighet

 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Okha lufthavn er utstyrt med tjenester og fasiliteter for funksjonshemmede passasjerer, inkludert tilgjengelige toaletter og ramper.
 • Heiser og rulletrapper: Flyplassen er utstyrt med heiser og rulletrapper for å gi enkel tilgang til ulike nivåer av terminalen for passasjerer med tung bagasje eller mobilitetsbegrensninger.

Tilleggstjenester

 • Gratis Wi-Fi: Passasjerer kan holde kontakten med gratis Wi-Fi på hele flyplassen.
 • Minibanker og valutaveksling: Bankfasiliteter, inkludert minibanker og valutavekslingstjenester, er tilgjengelig for passasjerenes bekvemmelighet.
 • Tapt og funnet: En dedikert skranke for tapt og funnet er der for å hjelpe passasjerer i tilfelle tapte eller forlagte gjenstander.
 • Barnevennlige fasiliteter: Flyplassen dekker behovene til familier som reiser med unge barn gjennom fasiliteter som babygarderober og lekeområder.

Okha Airport streber etter å gi en hyggelig opplevelse for alle reisende ved å tilby et bredt spekter av fasiliteter og tjenester. Enten det er å handle tollfrie varer, nyte et måltid før avreise eller få tilgang til transport for videre reise, sørger flyplassen for at passasjerenes behov blir dekket og reisen deres er komfortabel og problemfri.


Sıkça Sorulan Sorular

Okha flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Okha flyplass belirlenmiş IATA kodu OHH ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Okha flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 50m süren ve Antonov An-24 ile gerçekleştirilen Khabarovsk Novy Airport (KHV) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Okha flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Okha flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Auror gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Okha şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Okha şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Okha flyplass (OHH) tercih ederler.

Okha çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Okha civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella