Rimelige flyvninger fra Okayama flyplass (OKJ)

Utforsk 5 steder med 5 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Okayama flyplass

Okayama flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Okayama flyplass
Flyplass (IATA) kode OKJ
By Okayama
Land Japan (JP)
Fullstendig plassering Okayama flyplass
Breddegrad 34.760029
Lengdegrad 133.853159
Nettsted Okayama-airport.org
Vis på kart Google maps

Okayama flyplassfasiliteter og tjenester

Okayama flyplass, som ligger i Okayama, Japan, er en moderne og velutstyrt flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerer. Enten du ankommer eller drar, har Okayama flyplass alt du trenger for å gjøre reisen din behagelig.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har mange innsjekkingsskranker skranker beleilig plassert ved avgangshallen. Passasjerer kan sjekke inn bagasjen og få ombordstigningskortet effektivt.
 • Detaljhandel og avgiftsfrie butikker: Terminalen huser en rekke butikker hvor passasjerer kan finne suvenirer, moteartikler, elektronikk og mer. I tillegg er det avgiftsfrie butikker for internasjonale reisende, slik at de kan unne seg taxfree-shopping.
 • Restauranter og kafeer: Sultne reisende kan nyte et bredt utvalg av restauranter og kafeer som serverer både lokale og internasjonale retter. Fra raske snacks til fulle måltider, terminalen har alternativer for alle smakspreferanser.
 • Lounge: Okayama flyplass tilbyr salonger for passasjerer som leter etter et rolig sted å slappe av eller ta igjen på jobb. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis snacks og drikkevarer.
 • Gratis Wi-Fi: Hold kontakten med gratis Wi-Fi tilgjengelig i hele terminalbygningen. Passasjerer kan enkelt surfe på internett, sjekke e-post eller planlegge reisen videre.
 • Babyomsorgsfasiliteter: Foreldre som reiser med spedbarn kan dra nytte av flyplassens babyrom, utstyrt med garderober og private pleierom for ekstra bekvemmelighet.

Transporttjenester

 • Bilutleie: Reisende kan enkelt leie en bil fra utleiefirmaene på Okayama flyplass. Dette praktiske alternativet lar besøkende utforske byen og dens omgivelser i sitt eget tempo.
 • Taxiservice: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalbygningen, og gir en problemfri transportform for passasjerer som trenger en rask tur til ønsket destinasjon.
 • Bussforbindelser: Flyplassen har regelmessige busstjenester som kobler terminalene til ulike destinasjoner i Okayama og nærliggende regioner. Dette kostnadseffektive alternativet er ideelt for budsjettbevisste reisende.
 • Shuttelservice: Okayama flyplass tilbyr en skytteltjeneste til og fra Okayama stasjon, som sikrer enkel tilgang til sentrum. Skyttelbussen kjører med jevne mellomrom og gir et praktisk alternativ for reisende.

Andre tjenester

 • Bagasjetjenester: Okayama flyplass tilbyr bagasjeoppbevaring for de som trenger lagre bagasjen deres midlertidig. I tillegg er det tjenester for innpakning av bagasje tilgjengelig for økt sikkerhet.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte gjenstander, kan passasjerer enkelt rapportere og hente eiendelene sine ved flyplassens tapt og funnet-skranke.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen har medisinske fasiliteter med opplærte fagfolk til å håndtere medisinske nødsituasjoner eller gi grunnleggende medisinsk hjelp.
 • Minibanker og valutaveksling: Reisende kan enkelt få tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester i terminalen bygning for å oppfylle deres økonomiske behov.

Okayama flyplass er stolt av sin forpliktelse til passasjertilfredshet, og sikrer en reise som ikke bare er trygg og effektiv, men også fornøyelig. Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester har flyplassen som mål å møte de ulike behovene til alle reisende.


Okayama flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Okayama flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Okayama flyplass belirlenmiş IATA kodu OKJ ile tanımlanır.

Okayama flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Okayama flyplass ile Taiwan Taoyuan International Airport (TPE) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 3h 5m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Okayama flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 5 taşıyıcı, Okayama flyplass hizmet vermektedir ve aralarında JAL, ANA, Japan Transocean Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Okayama şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Okayama şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Okayama flyplass (OKJ) tercih ederler.

Okayama çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Okayama civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella