Spesialtilbud på flyvninger fra Obando flyplass (PDA)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Obando flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BOG Bogota

1 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
VVC Villavicencio
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 18m Vis pris

Obando flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Obando flyplass
Flyplass (IATA) kode PDA
By Puerto Inirida
Land Colombia (CO)
Fullstendig plassering Obando flyplass
Breddegrad 3.852868
Lengdegrad -67.906616
Vis på kart Google maps

Obando Airport Fasiliteter og tjenester

Obando Airport er et travelt transportknutepunkt som ligger i hjertet av Obando City. Som en viktig inngangsport for både innenlandske og internasjonale reisende, er flyplassen stolt av å tilby et bredt spekter av førsteklasses fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen for sine passasjerer.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Flyplassens moderne terminalbygning tilbyr et romslig og komfortabelt miljø for passasjerer å vente på flyet. Med rikelig med sitteplasser, rene fasiliteter og en rekke butikker og matsteder, kan reisende slappe av og nyte tiden på flyplassen.
  • Bagasjetjenester: Obando flyplass tar spesielt vare på passasjerenes bagasje. Bagasjevogner er lett tilgjengelige i hele terminalen, noe som sikrer bekvemmelighet under innsjekking og bagasjeutlevering. I tillegg er det dedikerte bagasjehåndteringspersonale til stede for å hjelpe reisende med eventuelle bekymringer eller problemer som kan oppstå.
  • Parkering: Flyplassen har et stort parkeringsområde med både korttids- og langtidsparkeringsmuligheter. Med rimelige priser og 24/7 sikkerhet, kan passasjerer trygt legge igjen kjøretøyene sine mens de reiser.
  • Informasjonsskranker: Det vennlige og kunnskapsrike personalet bemanner informasjonsskrankene, og gir reisende oppdatert flyinformasjon, svare på forespørsler og tilby assistanse med ulike flyplasstjenester.
  • Toaletter og barnepass: Rene og velholdte toaletter er praktisk plassert i hele terminalen, og gir reisende komfort og bekvemmelighet. I tillegg tilbyr flyplassen også utpekte babypleiefasiliteter for passasjerer som reiser med spedbarn.

Tjenester

  • Innsjekking: Obando flyplass streber etter å sikre en jevn og smidig problemfri innsjekkingsprosess for passasjerene. Flere innsjekkingsskranker er tilgjengelige, utstyrt med banebrytende teknologi for å fremskynde prosessen.
  • Duty-Free Shopping: Reisende som leter etter litt butikkterapi kan unne seg flyplassens avgiftsfrie shoppingopplevelse. Fra luksusmerker til lokale produkter, et bredt spekter av alternativer venter på passasjerene for å oppfylle sine shoppingønsker.
  • Mat og drikke: Obando flyplass tilbyr et mangfoldig utvalg av spisesteder for å tilfredsstille ulike kulinariske preferanser. Fra raske snacks til fullservice-restauranter, det er noe for enhver smak.
  • Wi-Fi og ladestasjoner: For å imøtekomme behovene til teknologiavhengige reisende, tilbyr flyplassen gratis Wi-Fi i hele terminalen. I tillegg er ladestasjoner tilgjengelig for å sikre at passasjerenes elektroniske enheter forblir drevet.
  • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eiendeler, driver Obando flyplass en dedikert bortkommet og funnet-tjeneste for å hjelpe gjenforene passasjerer med gjenstandene deres.. Opplært personale administrerer prosessen effektivt, noe som gjør det enkelt for reisende å hente tilbake sine tapte eiendeler.

Obando lufthavns forpliktelse til å tilby eksepsjonelle fasiliteter og tjenester skiller den fra seg som et førsteklasses reisemål. Enten du flyr på forretningsreise eller ferie, kan passasjerene stole på en hyggelig og komfortabel opplevelse på Obando flyplass.


Sıkça Sorulan Sorular

Obando flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Obando flyplass belirlenmiş IATA kodu PDA ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Obando flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 30m süren ve Embraer RJ135 / RJ140 / RJ145 ile gerçekleştirilen El Dorado International Airport (BOG) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Obando flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Obando flyplass hizmet vermektedir ve aralarında SATEN gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Puerto Inirida şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Puerto Inirida şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Obando flyplass (PDA) tercih ederler.

Puerto Inirida yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella