Non-stop flyvning fra Novy Urengoy flyplass (NUX)

Non-stop flyvninger til 24 destinasjoner med 12 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Novy Urengoy flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
TJM Tyumen

2-3 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris
DME Moskva

2 flyvninger per dag

3t 55m Vis pris
UFA Ufa

1-3 flyvninger per dag

2t 40m Vis pris
SVO Khimki

1-2 flyvninger per dag

3t 53m Vis pris
OVB Novosibirsk

1-2 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris
LED Saint Petersburg
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 40m Vis pris
KRR Krasnodar
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

5t 10m Vis pris
VKO Moskva

1 flyvninger per dag

3t 30m Vis pris
MCX Makhachkala
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 43m Vis pris
MRV Mineralnye Vody
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 40m Vis pris

Novy Urengoy flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Novy Urengoy flyplass
Flyplass (IATA) kode NUX
By Novy Urengoy
Land Russia (RU)
Fullstendig plassering Novy Urengoy flyplass
Breddegrad 66.072732
Lengdegrad 76.522622
Vis på kart Google maps

Novy Urengoy Airport fasiliteter og tjenester

Novy Urengoy Airport, som ligger i Yamalo-Nenets autonome okrug i Russland, fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innenlandske og internasjonale reisende. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og komfortabel opplevelse for sine passasjerer.

Fasiliteter:

 • Terminalbygning: Novy Urengoy lufthavn har en moderne og romslig terminalbygning utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Bygningen er designet for å imøtekomme det økende antallet passasjerer effektivt.
 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har praktiske innsjekkingsskranker utstyrt med avansert teknologi for å forenkle en smidig innsjekkingsprosess, noe som sikrer en problemfri- gratis start på reisen.
 • Detaljsalg: Passasjerer kan finne ulike utsalgssteder i terminalen, som tilbyr et bredt spekter av produkter. Fra avgiftsfrie butikker som tilbyr rabatterte varer til bokhandlere og gavebutikker, det er noe for enhver smak.
 • Restauranter og kafeer: Novy Urengoy lufthavn har flere restauranter og kafeer som serverer forskjellige smaker. Enten du er i humør for en rask matbit eller et komplett måltid, vil du ha en rekke alternativer å velge mellom.
 • Lounge: For de som søker et mer eksklusivt og avslappet miljø, tilbyr flyplassen førsteklasses lounger. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger og høyhastighets Wi-Fi, noe som sikrer en hyggelig opplevelse før flyreisen.
 • Bilutleie: Novy Urengoy lufthavn tilbyr bilutleietjenester for passasjerer som ønsker å utforske byen. regionen i sitt eget tempo. En rekke kjøretøyer er tilgjengelige for å dekke ulike behov.
 • Tapt og funnet: Hvis du mister eiendeler under reisen, har flyplassen en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe deg med å hente gjenstandene dine.

Tjenester:

 • Wi-Fi-tilgang: Novy Urengoy Airport tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett på en enkel måte.
 • Minibank og valutaveksling: Passasjerer kan finne minibanker og valutavekslingsskranker på strategiske steder på flyplassen. Dette sikrer enkel tilgang til kontanter og forenkler valutakonvertering for internasjonale reisende.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen prioriterer passasjerenes velvære og tilbyr medisinske fasiliteter som førstehjelpstjenester og medisinsk assistanse om nødvendig.
 • Bagasjetjenester: Novy Urengoy flyplass tilbyr bagasjetjenester, inkludert sikker bagasjeoppbevaring og bagasjetraller, for å øke bekvemmeligheten for reisende.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser, noe som sikrer at passasjerer kan trygt parkere kjøretøyene sine under reisen.
 • Spesiell assistanse: Novy Urengoy lufthavn streber etter å ta imot passasjerer som trenger spesiell assistanse. Enten det er rullestoltilgjengelighet eller støtte for synshemmede passasjerer, er flyplasspersonalet opplært til å gi nødvendig støtte.
 • Informasjonsskranker: I hele terminalbygningen kan passasjerer finne informasjonsskranker bemannet med kunnskapsrikt personell klare til å hjelpe med forespørsler og gi veiledning.

Novy Urengoy flyplass tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å gjøre reiseopplevelsen behagelig og praktisk for passasjerene. Fra moderne fasiliteter som utsalgssteder, restauranter og salonger, til viktige tjenester som Wi-Fi-tilgang, bagasjetjenester og medisinske fasiliteter, dekker flyplassen behovene til alle reisende. Enten du besøker Novy Urengoy for forretninger eller fornøyelser, streber flyplassen etter å tilby en sømløs reise fra det øyeblikket du ankommer til du drar.


Novy Urengoy flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Novy Urengoy flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Novy Urengoy flyplass belirlenmiş IATA kodu NUX ile tanımlanır.

Novy Urengoy flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Novy Urengoy flyplass ile Sochi International Airport (AER) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 5h 15m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Novy Urengoy flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Novy Urengoy flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 12 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Yamal Airlines, S7 Airlines, UTair, Aeroflot, UVT Aer ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Novy Urengoy şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Novy Urengoy şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Novy Urengoy flyplass (NUX) tercih ederler.

Novy Urengoy yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella