Non-stop flyvning fra Novosibirsk Tolmachevo flyplass (OVB)

Utforsk 78 steder med 24 forskjellige transportører

Novosibirsk Tolmachevo flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Novosibirsk Tolmachevo flyplass
Flyplass (IATA) kode OVB
By Novosibirsk
Land Russia (RU)
Fullstendig plassering Novosibirsk Tolmachevo flyplass
Breddegrad 55.009529
Lengdegrad 82.671203
Nettsted Eng.tolmachevo.ru
Vis på kart Google maps
Novosibirsk Tolmachevo flyplass
Novosibirsk Tolmachevo flyplass
Novosibirsk Tolmachevo flyplass
Novosibirsk Tolmachevo flyplass
Novosibirsk Tolmachevo flyplass
Novosibirsk Tolmachevo flyplass

Novosibirsk Tolmachevo Airport Fasiliteter og tjenester

Novosibirsk Tolmachevo Airport, som ligger i Novosibirsk, Russland, er en av de største og travleste flyplassene i Sibir. Med sine toppmoderne fasiliteter og et bredt spekter av tjenester, sikrer flyplassen en jevn og komfortabel reiseopplevelse for passasjerene. Nedenfor er noen viktige høydepunkter av fasilitetene og tjenestene som er tilgjengelige på Novosibirsk Tolmachevo lufthavn:

Fasiliteter:

  • Terminalbygninger: Flyplassen har moderne terminalbygninger utstyrt med alle nødvendige fasiliteter og fasiliteter. Passasjerer har tilgang til komfortable sittegrupper, informasjonsskranker og en rekke butikker og restauranter.
  • Lounge: Novosibirsk Tolmachevo Airport tilbyr førsteklasses lounger for både innenlandske og internasjonale reisende. Disse salongene gir et rolig miljø med komfortable sitteplasser, gratis Wi-Fi og en rekke forfriskninger.
  • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både kortsiktige og langsiktige parkeringsbehov. Det er utpekte parkeringsplasser for funksjonshemmede passasjerer også.
  • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige til og fra flyplassen, inkludert drosjer, leiebiler og offentlig transport. Flyplassen har gode forbindelser med Novosibirsk sentrum og områdene rundt.
  • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner er flyplassen utstyrt med et medisinsk senter som tilbyr profesjonell medisinsk hjelp.

Tjenester:

  • Flyinformasjon: Novosibirsk Tolmachevo lufthavn gir passasjerer oppdatert flyinformasjon gjennom informasjonstavler, nettportaler og dedikerte kundeservicerepresentanter.
  • Bagasjetjenester: Passasjerer kan benytte seg av bagasjetjenester som bagasjetraller, bagasjeinnpakning og tapt og funnet fasiliteter.
  • Shopping og servering: Flyplassen har en rekke butikker, avgiftsfrie butikker, og spisemuligheter. Fra suvenirer til luksusmerker, passasjerer kan finne ulike butikker som passer deres behov og preferanser.
  • Forretnings- og konferansefasiliteter: Novosibirsk Tolmachevo lufthavn tilbyr velutstyrte forretnings- og konferansefasiliteter for forretningsreisende. Disse fasilitetene inkluderer møterom, forretningssentre og konferansesaler.
  • Wi-Fi og ladestasjoner: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi i hele eiendommen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet under reisen. Ladestasjoner er også tilgjengelig for å sikre at elektroniske enheter forblir drevet.

Novosibirsk Tolmachevo Airport er forpliktet til å tilby en høy standard på service og sikre passasjertilfredshet. Med sine moderne fasiliteter, utmerkede tilkoblingsmuligheter og kundeorienterte tjenester, har flyplassen som mål å gjøre enhver reisendes opplevelse hyggelig og problemfri.


Sıkça Sorulan Sorular

Novosibirsk Tolmachevo flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Novosibirsk Tolmachevo flyplass belirlenmiş IATA kodu OVB ile tanımlanır.

Novosibirsk Tolmachevo flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Novosibirsk Tolmachevo flyplass ile New Ulaanbaatar International Airport (UBN) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 22h 30m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Novosibirsk Tolmachevo flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Novosibirsk Tolmachevo flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 24 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, S7 Airlines, Pobeda, Aeroflot, UTair, Alrosa Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Novosibirsk şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Novosibirsk şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Novosibirsk Tolmachevo flyplass (OVB) tercih edilen seçenektir.

Novosibirsk yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella