Rimelige flyvninger fra Nova Lisboa flyplass (NOV)

Reis til 1 steder med 1

Günlük Kalkış Programı Nova Lisboa flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
LAD Luanda

1 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris

Nova Lisboa flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Nova Lisboa flyplass
Flyplass (IATA) kode NOV
By Huambo
Land Angola (AO)
Fullstendig plassering Nova Lisboa flyplass
Breddegrad -12.805775
Lengdegrad 15.751255
Vis på kart Google maps

Nova Lisboa Airport fasiliteter og tjenester

Nova Lisboa Airport, som ligger i hovedstaden i Portugal, er en moderne og effektiv flyplass som tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen for passasjerer. Enten du reiser, ankommer eller reiser gjennom flyplassen, kan du forvente en hyggelig og praktisk reise.

Fasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Nova Lisboa Airport tilbyr en rekke Innsjekkingsskranker utstyrt med toppmoderne teknologi for å sikre en jevn og effektiv innsjekkingsprosess for passasjerer.
 • Sikkerhetskontroll: Flyplassen har avanserte sikkerhetskontrollsystemer på plass for å ivareta sikkerheten og sikkerhet for alle passasjerer og bagasje.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer har tilgang til en rekke restauranter og kafeer som tilbyr en rekke deilige måltider, snacks og drikkevarer for enhver smak og kostholdspreferanser.
 • Shopping Outlets: Nova Lisboa Airport har et omfattende utvalg av avgiftsfrie butikker, boutiquer og gavebutikker, som gir passasjerene muligheten til å unne seg litt detaljhandel før reisen.
 • Lounger: For de som leter etter en mer eksklusiv og komfortabel opplevelse, tilbyr Nova Lisboa Airport førsteklasses lounger hvor passasjerer kan slappe av, jobbe eller bare slappe av før flyturen.
 • Lekeområder for barn: Flyplassen forstår viktigheten av holder unge reisende underholdt og tilbyr dedikerte lekeområder for barn.
 • Forretnings- og konferansefasiliteter: For passasjerer som trenger å delta på møter eller jobbe under reisen, tilbyr Nova Lisboa Airport velutstyrte forretnings- og konferansefasiliteter, inkludert møterom og arbeidsstasjoner.
 • Wi-Fi: Høyhastighets internettilgang er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de er på flyplassen.
 • Spesiell assistanse: Nova Lisboa Airport er forpliktet til å tilby en komfortabel og tilgjengelig opplevelse for alle passasjerer. Spesielle assistansetjenester er tilgjengelige for personer med redusert mobilitet eller andre spesifikke behov.

Tjenester

 • Informasjonsskranker: Kunnskapsrikt personale er tilgjengelig ved informasjonsskranker i hele flyplass for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de måtte ha.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen bruker effektive bagasjehåndteringssystemer for å sikre at passasjerenes bagasje blir levert og mottatt raskt.
 • Tapt. og funnet: I det uheldige tilfellet at en gjenstand blir forlagt eller mistet, er en dedikert tapt og funnet-tjeneste tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med å spore og gjenopprette eiendelene sine.
 • Bilutleie: Passasjerer kan enkelt leie en bil fra bil utleietjenester lokalisert på flyplassen, og gir praktiske transportmuligheter for oppholdet i Lisboa.
 • Taxi og offentlig transport: Nova Lisboa flyplass har gode forbindelser til sentrum og områdene rundt via drosjer og offentlig transport, gjør det enkelt for passasjerer å nå sine destinasjoner.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr sikre parkeringsfasiliteter for både korttids- og langtidsopphold, som sikrer at passasjerenes kjøretøy er trygge og beskyttet under hele reisen.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen dedikerte medisinske tjenester og førstehjelpsstasjoner for å gi umiddelbar hjelp til passasjerer.

Samlet sett bestreber Nova Lisboa lufthavn å gi en sømløs reiseopplevelse for alle passasjerer ved å tilby et bredt spekter av fasiliteter og tjenester. Fra praktiske innsjekkings- og sikkerhetsprosedyrer til komfortable salonger og ulike fasiliteter, flyplassen sikrer at reisende kan starte reisen eller fortsette reisen med letthet og komfort.


Sıkça Sorulan Sorular

Nova Lisboa flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Nova Lisboa flyplass belirlenmiş IATA kodu NOV ile tanımlanır.

Nova Lisboa flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Nova Lisboa flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Nova Lisboa flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Nova Lisboa flyplass hizmet vermektedir ve aralarında TAA gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Huambo şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Huambo şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Nova Lisboa flyplass (NOV) tercih ederler.

Huambo çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Huambo civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella