Spesialtilbud på flyvninger fra Norfolk internasjonale flyplass (ORF)

Utforsk 32 steder med 7 forskjellige transportører

Norfolk internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Norfolk internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode ORF
By Norfolk
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Norfolk internasjonale flyplass
Breddegrad 36.895684
Lengdegrad -76.200016
Nettsted Norfolkairport.com
Vis på kart Google maps

Norfolk internasjonale flyplass

Norfolk International Airport fasiliteter og tjenester

Oversikt

Norfolk International Airport, som ligger i Norfolk, Virginia, er et travelt transportknutepunkt som betjener Hampton Roads-regionen. Med sine moderne fasiliteter og spekter av tjenester sikrer Norfolk International Airport en sømløs reiseopplevelse for millioner av passasjerer hvert år.

Bekvem transport

En av funksjonene som skiller Norfolk International Airport ut er dens praktiske beliggenhet. Ligger bare en kort kjøretur fra sentrum av Norfolk og ved siden av store motorveier, er det enkelt å komme seg til flyplassen. I tillegg tilbyr flyplassen en rekke parkeringsmuligheter, fra kortsiktig til langsiktig, noe som sikrer at reisende lett kan finne et passende sted for kjøretøyene sine.

Terminalfasiliteter

Terminalbygningen kl. Norfolk International Airport er designet med passasjerkomfort og bekvemmelighet i tankene. Ved innsjekkingsskrankene hjelper vennlige og effektive ansatte passasjerer gjennom hele prosessen. Flyplassen tilbyr også gratis Wi-Fi-tilgang over hele terminalen, slik at reisende kan holde seg tilkoblet under reisen.

For de som ønsker å ta en matbit eller shoppe, tilbyr flyplassen en rekke spisesteder og detaljhandelsalternativer. Enten du er i humør for en rask matbit, et sittende måltid eller suvenirshopping i siste øyeblikk, har Norfolk International Airport deg dekket.

Flytjenester

Norfolk Internasjonal flyplass betjenes av flere store flyselskaper, som tilbyr et bredt utvalg av innenlands- og internasjonale flyvninger. Flyplassen har toppmoderne fasiliteter for å sikre effektive og komfortable reiseopplevelser. Passasjerer kan nyte romslige venteområder, tydelig skilting og velholdte toaletter.

For å gjøre reisen din enda mer praktisk, tilbyr flyplassen bagasjetjenester, inkludert bagasjevogner og assistanse for store eller spesielle gjenstander. Det er også utpekte områder for reisende med funksjonshemninger, siden flyplassen streber etter å være tilgjengelig og imøtekommende for alle passasjerer.

Tilleggstjenester

  • Minibanker og valutavekslingstjenester er tilgjengelig i terminalbygningen, noe som sikrer passasjerer tilgang til kontanter og praktiske valutavekslingsalternativer.
  • Flyplassen tilbyr et avlastningsområde for kjæledyr for reisende med lodne venner.
  • Ulike bilutleiefirmaer opererer i Norfolk International Airport, slik at passasjerer enkelt kan leie kjøretøy for oppholdet.
  • Reisende kan få tilgang til bakketransporttjenester, for eksempel drosjer, apper for samkjøring og skytteltjenester, like utenfor terminalen.
  • Det er flere informasjonsskranker over hele flyplassen bemannet av kunnskapsrikt personell som kan gi assistanse, svare på spørsmål og gi anbefalinger.

Til slutt

Norfolk International Airport stands ut for sine praktiske transportmuligheter, passasjervennlige terminalfasiliteter, omfattende flytjenester og ekstra nyttige tjenester. Enten du flyr for forretninger eller for fornøyelsens skyld, sikrer flyplassen en jevn og hyggelig reiseopplevelse for alle.


Norfolk internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Norfolk internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Norfolk internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu ORF ile tanımlanır.

Norfolk internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Norfolk internasjonale flyplass ile McCarran International Airport (LAS) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 5h 20m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Norfolk internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Norfolk internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 7 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, American Airlines, Delta Air Lines, United Airlines, Southwest Airlines, Mexican ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Norfolk şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Norfolk şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Norfolk internasjonale flyplass (ORF) tercih ederler.

Norfolk çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Norfolk civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella