Spesialtilbud på flyvninger fra Nome flyplass (OME)

Reis til 3 steder med 2

Günlük Planlanmış Nome flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Nome flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Nome flyplass
Flyplass (IATA) kode OME
By Nei meg
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Nome flyplass
Breddegrad 64.509935
Lengdegrad -165.443515
Vis på kart Google maps

Nome flyplass

Nome Airport Fasiliteter og tjenester

Nome Airport, offisielt kjent som Nome City Field, ligger i Nome, Alaska. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt for regionen, og forbinder både innbyggere og turister til forskjellige destinasjoner over hele Alaska og utover. Flyplassen tilbyr en rekke viktige fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og praktisk reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter:

 • Terminal: flyplassens moderne terminalbygning gir en komfortabel og funksjonell setting for reisende. Den er utstyrt med komfortable sittegrupper, toaletter og en rekke fasiliteter.
 • Leiebiltjenester: Reisende som ønsker å utforske Nome og områdene rundt, kan benytte seg av leiebiltjenester beleilig plassert innenfor flyplassterminalen.
 • Parkering: Nome Airport tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både kortsiktige og langsiktige parkeringsbehov. Parkeringsområdet er godt vedlikeholdt og lett tilgjengelig.
 • Detaljhandel og servering: Passasjerer kan unne seg litt shopping eller ta en matbit på de forskjellige utsalgsstedene og spisestedene som er tilgjengelige på flyplassen.
 • Wi-Fi-tilkobling: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet eller ta igjen jobb mens de venter på fly.
 • Tilgjengelighetsfunksjoner: Nome Airport er forpliktet til å gi inkluderende tilgang til alle passasjerer. Terminalen er utstyrt med ramper, heiser og tilgjengelige toaletter for å imøtekomme personer med funksjonshemninger.
 • Bagasjehjelp: Det oppmerksomme personalet på Nome flyplass er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med bagasje- relaterte behov, som garanterer en problemfri reise.

Tjenester:

 • Flyselskapstjenester: Nome flyplass betjenes av flere store flyselskaper, som tilbyr et bredt utvalg av innenlandske og internasjonale flyalternativer.
 • Flyinformasjon: Passasjerer kan enkelt få tilgang til oppdatert flyinformasjon gjennom digitale displaytavler plassert i terminalen. Flyplassen har også en dedikert informasjonsskranke for eventuelle ytterligere forespørsler.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eller forlagte eiendeler har Nome Airport en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer henter gjenstandene sine.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen sikrer passasjerenes sikkerhet og velvære ved å ha medisinske fasiliteter lett tilgjengelig, inkludert førstehjelpsstasjoner og utdannet medisinsk fagpersonell.
 • Transportalternativer: Ulike transportalternativer er tilgjengelige til og fra flyplassen, inkludert drosjetjenester, skytteltjenester og offentlige transportforbindelser.
 • Lekeområde for barn: Nome flyplass forstår behovene til reisende familier og tilbyr et lekeområde for barn for å underholde unge passasjerer før de flyr.
 • Kjæledyrvennlige fasiliteter: Flyplassen har utpekte områder i terminalen for reisende med kjæledyr, noe som sikrer deres komfort og bekvemmelighet under hele reisen.

Nome flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Nome flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Nome flyplass belirlenmiş IATA kodu OME ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Nome flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 30m süren ve Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 ile gerçekleştirilen Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Nome flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Nome flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Easy Fly Express, Alaska Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Nei meg şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Nei meg şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Nome flyplass (OME) tercih edilen seçenektir.

Nei meg çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Nei meg civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella