Non-stop flyvning fra Nikolayevsk-on-Amur flyplass (NLI)

Reis til 1 steder med 1

Günlük Kalkış Programı Nikolayevsk-on-Amur flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
KHV Khabarovsk

1 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris

Nikolayevsk-on-Amur flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Nikolayevsk-on-Amur flyplass
Flyplass (IATA) kode NLI
By Nikolajevsk-på-Amur
Land Russia (RU)
Fullstendig plassering Nikolayevsk-on-Amur flyplass
Breddegrad
Lengdegrad
Vis på kart Google maps

Nikolayevsk-on-Amur Airport Fasiliteter og tjenester

Oversikt

Nikolayevsk-on-Amur Airport er et viktig transportknutepunkt som ligger i byen Nikolayevsk-on-Amur i Russisk Fjernøsten. Med sine toppmoderne fasiliteter og spekter av tjenester, har flyplassen som mål å tilby en praktisk og komfortabel opplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: The flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning utstyrt med alle nødvendige fasiliteter.
 • Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan få tilgang til flere innsjekkingsskranker, noe som sikrer en jevn og effektiv innsjekkingsprosess.
 • Detaljhandel og servering: Flyplassen tilbyr en rekke butikker og spisesteder, slik at passasjerer kan handle eller ta en matbit mens de venter på flyreisen.
 • Loungeområde: For passasjerer som leter etter en mer komfortable og fredelige omgivelser tilbyr flyplassen et salongområde hvor de kan slappe av og slappe av.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de er på flyplass.
 • Parkering: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig for både korttids- og langtidsparkering, noe som gjør det praktisk for de som kommer med bil.

Tjenester

 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjehåndteringstjenester, som sikrer smidig overføring av bagasje for passasjerer.
 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de kan ha.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner er flyplassen utstyrt med grunnleggende medisinske fasiliteter og trent personale for å gi nødvendig assistanse.
 • Tapt og funnet: Hvis noen eiendeler er tapt eller forlagt under en reise, er en dedikert tapt og funnet-tjeneste tilgjengelig for å hjelpe med å spore og gjenopprette gjenstander.
 • Transport: Flyplassen tilbyr praktiske transportmuligheter til og fra byen, inkludert drosjer og bilutleietjenester.
 • Spesiell assistanse: Passasjerer med funksjonshemminger eller de som trenger spesiell assistanse kan be om støttetjenester på forhånd for å sikre en komfortabel opplevelse.

Nikolayevsk-on-Amur flyplass er forpliktet å tilby førsteklasses fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen for sine passasjerer. Den moderne terminalbygningen, det omfattende utvalget av fasiliteter og praktiske transportmuligheter gjør det til en pålitelig og effektiv flyplass for nasjonale og internasjonale reisende.


Nikolayevsk-on-Amur flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Nikolayevsk-on-Amur flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

NLI kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Nikolayevsk-on-Amur flyplass için atanmıştır.

Nikolayevsk-on-Amur flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Nikolayevsk-on-Amur flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Nikolayevsk-on-Amur flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Nikolayevsk-on-Amur flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Auror gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Nikolajevsk-på-Amur şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Nikolajevsk-på-Amur şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Nikolayevsk-on-Amur flyplass (NLI) tercih edilen seçenektir.

Nikolajevsk-på-Amur çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Nikolajevsk-på-Amur civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella