Rimelige flyvninger fra Newport News Williamsburg internasjonale lufthavn (PHF)

Direkteflyvninger til 3 destinasjoner betjenes av 2 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Newport News Williamsburg internasjonale lufthavn Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
CLT Charlotte

3-6 flyvninger per dag

1t 31m Vis pris
FLL Fort Lauderdale
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

2 flyvninger per dag

2t 20m Vis pris
MCO Orlando
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

2 flyvninger per dag

2t 10m Vis pris

Newport News Williamsburg internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Newport News Williamsburg internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode PHF
By Newport News
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Newport News Williamsburg internasjonale lufthavn
Breddegrad 37.131667
Lengdegrad -76.492778
Nettsted Flypdx.com
Vis på kart Google maps
Newport News Williamsburg internasjonale lufthavn
Newport News Williamsburg internasjonale lufthavn
Newport News Williamsburg internasjonale lufthavn
Newport News Williamsburg internasjonale lufthavn
Newport News Williamsburg internasjonale lufthavn
Newport News Williamsburg internasjonale lufthavn

Newport News Williamsburg internasjonale lufthavn

Newport News Williamsburg International Airport Fasiliteter og tjenester

Ligger i Newport News, Virginia, fungerer Newport News Williamsburg International Airport (PHF) som en inngangsport til Hampton Roads-regionen. Med sin praktiske beliggenhet og en rekke fasiliteter og tjenester tilbyr flyplassen en hyggelig reiseopplevelse for både fritids- og forretningsreisende.

Fasiliteter:

 • Terminalbygning: Flyplassens moderne terminalbygning tilbyr et romslig og komfortabelt miljø for passasjerer. Utstyrt med fasiliteter som shopping, spisesteder og gratis Wi-Fi, sikrer den en hyggelig opplevelse før flyreisen.
 • Bagasjetjenester: PHF tilbyr effektive bagasjetjenester for å sikre jevn reise. Bagasjevogner er tilgjengelige i hele terminalen for praktisk transport av bagasje. I tillegg er en avdeling for tapt og funnet til stede for å hjelpe passasjerer med bagasjerelaterte problemer.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr flere parkeringsalternativer, inkludert korttids-, langtids- og økonomiparkeringsplasser. Alle parkeringsplasser er godt vedlikeholdt, sikre og lett tilgjengelige for terminalen, noe som gir mulighet for praktiske parkeringsvalg basert på reisendes behov.
 • Transport: Ulike transporttjenester er tilgjengelige for passasjerer for å få tilgang til flyplassen, inkludert drosjer, samkjøringstjenester og leiebilselskaper. I tillegg kjører flyplasstransport regelmessig, og forbinder flyplassen med hoteller i nærheten.
 • Shopping og servering: PHF tilbyr en rekke butikker og spisesteder. Passasjerer kan bla gjennom gavebutikker, bokhandlere og nærbutikker for siste liten reisenødvendigheter. Flyplassen har også en rekke spisesteder som serverer deilige måltider, snacks og drikkevarer.
 • Tilgjengelighet: Flyplassen er forpliktet til å tilby tilgjengelige fasiliteter og tjenester for personer med nedsatt funksjonsevne. Rullestolhjelp og tilgjengelige toaletter er tilgjengelig i hele terminalen. Passasjerer som trenger ekstra assistanse kan informere flyselskapet på forhånd.

Tjenester:

 • Flyinformasjon: PHF gir klare og oppdaterte flyinformasjonsvisninger gjennom hele terminalen. Passasjerer kan enkelt finne avgangs- eller ankomstportene sine og holde seg informert om eventuelle endringer eller forsinkelser.
 • Kundeservice: Flyplassen setter sin ære i det vennlige og kunnskapsrike personalet som er lett tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med eventuelle spørsmål eller bekymringer. Kundeservicerepresentanter er stasjonert på forskjellige steder i terminalen, noe som sikrer en sømløs reiseopplevelse.
 • Forretningsfasiliteter: For forretningsreisende tilbyr flyplassen komfortable forretningssalonger utstyrt med arbeidsstasjoner, ladepunkter og gratis Wi-Fi. Private møterom er også tilgjengelige for konferanser eller diskusjoner.
 • Wi-Fi: Gratis og pålitelig Wi-Fi-tilgang er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de er på flyplassen.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner er et medisinsk senter bemannet med kvalifiserte fagfolk til stede i terminalbygningen for å gi nødvendig assistanse.
 • Barnefasiliteter: PHF forstår behovene familier som reiser med barn. Flyplassen tilbyr utpekte lekeområder for å holde unge reisende underholdt og komfortable.

Samlet sett prioriterer Newport News Williamsburg International Airport passasjertilfredshet ved å tilby toppmoderne fasiliteter og effektive tjenester. Enten du reiser på ferie eller forretningsreise, sikrer PHF en hyggelig og praktisk opplevelse fra det øyeblikket du ankommer til avreise.


Sıkça Sorulan Sorular

Newport News Williamsburg internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

PHF kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Newport News Williamsburg internasjonale lufthavn için atanmıştır.

Newport News Williamsburg internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Newport News Williamsburg internasjonale lufthavn ile Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 0m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Newport News Williamsburg internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Newport News Williamsburg internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında American Airlines, Xtra Airway gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Newport News şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Newport News şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Newport News Williamsburg internasjonale lufthavn (PHF) tercih ederler.

Newport News çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Newport News civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella