Flygninger som går fra New Plymouth flyplass (NPL)

Non-stop flyvninger til 3 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış New Plymouth flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
AKL Mangere

6-8 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
WLG Wellington

2-4 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris
CHC Christchurch

2-3 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris

New Plymouth flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn New Plymouth flyplass
Flyplass (IATA) kode NPL
By Nye Plymouth
Land New-Zealand (NZ)
Fullstendig plassering New Plymouth flyplass
Breddegrad -39.012753
Lengdegrad 174.177158
Nettsted Newplymouthnz.com
Vis på kart Google maps

New Plymouth Airport fasiliteter og tjenester

New Plymouth Airport, som ligger i den vakre regionen Taranaki i New Zealand, tilbyr et bredt spekter av moderne fasiliteter og tjenester for å sikre at reisende får en hyggelig og praktisk opplevelse. Enten du ankommer, drar eller bare er på transitt gjennom, har flyplassen alt du trenger for å gjøre reisen smidig og hyggelig.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: flyplassen tilbyr en rekke innsjekkingsskranker for å sikre rask og effektiv behandling for alle passasjerer.
 • Detaljsalg: En rekke butikker er tilgjengelige som tilbyr en rekke produkter fra suvenirer til avgiftsfrie varer, noe som gir en mulighet for litt shopping i siste liten.
 • Mat og drikke: Flere kafeer og restauranter dekker sulten og tørsten din. Nyt en rask matbit eller et solid måltid før flyturen.
 • Minibanker: Flere minibanker er praktisk plassert over hele terminalen for passasjerer som trenger kontantuttak eller andre banktjenester.
 • Gratis Wi-Fi: Hold kontakten med familie, venner eller forretningsforbindelser ved å få tilgang til flyplassens gratis Wi-Fi-tjeneste.
 • Lekeområde for barn: Hold de små underholdt på det angitte lekeområdet, med alderstilpasset utstyr og fasiliteter.

Transporttjenester

 • Drosjer: Drosjer er lett tilgjengelige utenfor terminalen, og gir et praktisk transportalternativ til destinasjonen.
 • Bilutleie: Flere pålitelige bilutleiefirmaer opererer på New Plymouth flyplass, slik at du kan leie et kjøretøy for varigheten av oppholdet.
 • Shutteltjenester: Ulike skytteltjenester er tilgjengelige, som gir delt transport til populære destinasjoner i regionen.

Parkering

 • Korttidsparkering: Ideell for avgang og korte opphold, flyplassen tilbyr lett tilgjengelige korttidsparkeringsplasser nær terminalen.
 • Langtidsparkering: Rikelig med langtidsparkering er tilgjengelig til rimelige priser, noe som sikrer at kjøretøyet ditt er sikkert parkert under hele reisen.
 • Parkering for funksjonshemmede: Det finnes utpekte parkeringsplasser for funksjonshemmede nær terminalinngangen for enkel tilgang.

Tilleggstjenester

 • Lounge: Nyt komforten og luksusen til flyplasssalongene, og tilbyr fasiliteter som gratis mat og drikke, Wi-Fi, komfortable sitteplasser og mer.
 • Bagasjetjenester: For all bagasjerelatert assistanse er dedikert personale tilgjengelig for å gi støtte og svare på spørsmål.
 • Medisinske fasiliteter: I nødstilfeller opererer et medisinsk senter innenfor flyplassens lokaler, som sikrer øyeblikkelig legehjelp hvis nødvendig.

Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester streber New Plymouth Airport etter å gjøre reiseopplevelsen din så smidig og hyggelig som mulig. Enten du besøker regionen for fritid eller forretning, sikrer flyplassen at du får en stressfri reise fra start til slutt.


New Plymouth flyplass Sıkça Sorulan Sorular

New Plymouth flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

NPL kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından New Plymouth flyplass için atanmıştır.

New Plymouth flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

New Plymouth flyplass ile Christchurch International Airport (CHC) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 25m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

New Plymouth flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

New Plymouth flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Air New Zealan ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Nye Plymouth şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Nye Plymouth şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla New Plymouth flyplass (NPL) tercih ederler.

Nye Plymouth çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Nye Plymouth civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella