Spesialtilbud på flyvninger fra Ny flyplass i Chitose (CTS)

Direkteflyvninger til 39 destinasjoner betjenes av 25 flyselskaper.

Ny flyplass i Chitose hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Ny flyplass i Chitose
Flyplass (IATA) kode CTS
By Sapporo
Land Japan (JP)
Fullstendig plassering Ny flyplass i Chitose
Breddegrad 42.792594
Lengdegrad 141.670478
Nettsted New-chitose-airport.jp
Vis på kart Google maps
Ny flyplass i Chitose
Ny flyplass i Chitose
Ny flyplass i Chitose
Ny flyplass i Chitose
Ny flyplass i Chitose
Ny flyplass i Chitose

Ny flyplass i Chitose

New Chitose Airport fasiliteter og tjenester

New Chitose Airport er en internasjonal flyplass som ligger i Chitose, Hokkaido, Japan. Som en av de travleste flyplassene i landet tilbyr den et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å imøtekomme behovene til reisende. Enten du ankommer, drar eller reiser gjennom flyplassen, er New Chitose Airport utstyrt med ulike fasiliteter for å sikre en jevn og hyggelig opplevelse.

Fasiliteter

  • Terminaler: Flyplassen har to passasjerterminaler, innenriksterminalen og den internasjonale terminalen, som hver tilbyr en rekke butikker, restauranter og tjenester.
  • Shopping: Fra luksusmerker til lokale suvenirer, terminalene huser et mangfoldig utvalg av butikker. og butikker. Enten du leter etter mote, elektronikk eller tradisjonelle japanske produkter, er det noe for enhver smak.
  • Bespisning: Flyplassen har mange spisesteder, inkludert både lokale og internasjonale retter. Enten du er i humør for sushi, ramen eller en rask matbit på en kafé, er det mange restauranter å velge mellom.
  • Lounge: Passasjerer som leter etter en mer avslappende opplevelse kan få tilgang til ulike flyselskapssalonger, hvor de kan slappe av, nyte gratis snacks og drikke og benytte seg av forretningsfasiliteter.
  • Lekeområde for barn: Flyplassen har utpekte lekeområder for barn, utstyrt med leker, spill og fasiliteter for å holde seg små reisende underholdt og engasjert.

Tjenester

  • Informasjonsskranker: Flere informasjonsskranker er praktisk plassert over hele flyplassen for å hjelpe passasjerer med spørsmål, gi veibeskrivelse og tilby reiseråd.
  • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjeoppbevaring og leveringstjenester, slik at passasjerer kan utforske området uten å måtte byrde på bagasjen.
  • Medisinske tjenester: Ved evt. medisinske nødsituasjoner eller helseproblemer, flyplassen har medisinske klinikker og apotek som tilbyr en rekke tjenester.
  • Gratis Wi-Fi: Hold deg tilkoblet med gratis Wi-Fi-tilgang på hele terminalene, slik at passasjerer kan surfe på internett, sjekk e-post, og hold kontakten med dine nærmeste.
  • Transport: Praktiske transportalternativer er tilgjengelige fra flyplassen, inkludert bilutleie, skyttelbusser og drosjer, noe som gjør det enkelt for reisende å nå sine destinasjoner.

Dette er bare noen få eksempler på de mange fasilitetene og tjenestene som tilbys på New Chitose flyplass. Flyplassen prioriterer passasjerkomfort og bekvemmelighet, og sikrer at alle reisende får en hyggelig opplevelse under oppholdet på flyplassen. Enten du trenger shopping, spisesteder, informasjon eller avslapning, har New Chitose Airport deg dekket.


Ny flyplass i Chitose Sıkça Sorulan Sorular

Ny flyplass i Chitose için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

CTS kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Ny flyplass i Chitose için atanmıştır.

Ny flyplass i Chitose'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Ny flyplass i Chitose ile Singapore Changi Airport (SIN) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 8h 50m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ny flyplass i Chitose havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Ny flyplass i Chitose havalimanından ayrılan yolcular, 25 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, ANA, JAL, Peach Aviation, Skymark Airlines, Jetstar Japa ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Sapporo şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Sapporo şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Ny flyplass i Chitose (CTS) tercih edilen seçenektir.

Sapporo çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Sapporo civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella