Direktefly fra Nepalgunj flyplass (KEP)

Reis til 2 steder med 3

Günlük Kalkış Programı Nepalgunj flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
KTM Katmandu

11 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
PKR Pokhara

1 flyvninger per dag

0t 30m Vis pris

Nepalgunj flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Nepalgunj flyplass
Flyplass (IATA) kode KEP
By Nepalgunj
Land Nepal (NP)
Fullstendig plassering Nepalgunj flyplass
Breddegrad 28.102989
Lengdegrad 81.666943
Vis på kart Google maps

Nepalgunj Airport Fasiliteter og tjenester

Nepalgunj Airport, også kjent som Simikot Airport, er en innenriksflyplass som ligger i den sørvestlige regionen av Nepal. Det fungerer som en inngangsport til ulike populære turistdestinasjoner i Nepal og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel reiseopplevelse for passasjerer. La oss utforske fasilitetene som er tilgjengelige på Nepalgunj lufthavn.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har utpekte innsjekkingsskranker for forskjellige flyselskaper, slik at passasjerene kan fullføre sine innsjekkingsprosessen effektivt.
 • Bagasjeutlevering: Passasjerer kan enkelt hente bagasjen fra bagasjeutleveringsområdet ved ankomst.
 • Ventesalong: Nepalgunj lufthavn har en romslig ventesalong med komfortable sitteplasser arrangementer der passasjerer kan slappe av før avgang eller under transport.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere matsteder tilgjengelig på flyplassen, som tilbyr en rekke snacks, drikkevarer og måltider for ulike smaker.
 • Tollfrie butikker: Reisende kan nyte avgiftsfri shopping på flyplassen, kjøpe et bredt spekter av produkter som parfymer, kosmetikk, klær, elektronikk og lokalt håndverk.
 • Medisinsk Tjenester: Flyplassen er utstyrt med medisinske fasiliteter for å gi umiddelbar hjelp i tilfelle medisinske nødsituasjoner eller førstehjelpsbehov.
 • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan få tilgang til minibanker for å ta ut kontanter, og valutavekslingsskranker er tilgjengelige for de som trenger å konvertere valutaen sin.

Flyplasstjenester

 • Baketransport: Nepalgunj flyplass tilbyr ulike transportmåter, inkludert drosjer, bilutleie og skyttelbuss tjenester, for å hjelpe passasjerer med å nå sine ønskede destinasjoner fra flyplassen.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter for private kjøretøy, noe som sikrer bekvemmelighet for passasjerer som reiser til flyplassen med bil.
 • Flyinformasjon: Passasjerer kan finne oppdatert flyinformasjon på digitale skjermtavler i hele terminalen, slik at de kan holde seg informert om avgangs- og ankomstplanene.
 • Tapt og funnet: Ved tap eller feilplassering eiendeler, kan passasjerer henvende seg til flyplassens skranke for tapt og funnet for å få hjelp.
 • Wi-Fi-tilgang: Nepalgunj flyplass tilbyr gratis Wi-Fi-tilkobling, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen jobben under sin tid på flyplassen.
 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Flyplassen sikrer tilgjengelighet for funksjonshemmede passasjerer med ramper, rullestoltjenester og dedikert personale for å hjelpe dem med deres spesifikke behov.
 • Barnepass: Flyplassen tilbyr barnepass og stellefasiliteter for å ta imot passasjerer som reiser med spedbarn eller små barn.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester har Nepalgunj Airport som mål å forbedre reiseopplevelsen til sine passasjerer, sikrer maksimal komfort og bekvemmelighet. Enten det er avslapning, shopping eller viktige fasiliteter, dekker Nepalgunj flyplass de ulike behovene til sine reisende.


Nepalgunj flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Nepalgunj flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KEP kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Nepalgunj flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Nepalgunj flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 45m süren ve De Havilland (Bombardier) DHC-8-400 Dash 8Q ile gerçekleştirilen Tribhuvan International Airport (KTM) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Nepalgunj flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Nepalgunj flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Buddha Air, Shree Airlines, Yeti Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Nepalgunj şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Nepalgunj şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Nepalgunj flyplass (KEP) tercih ederler.

Nepalgunj çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Nepalgunj civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella