Non-stop flyvning fra N'Djili internasjonale flyplass (FIH)

Non-stop flyvninger til 23 destinasjoner med 17 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış N'Djili internasjonale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
FBM Lubumbashi

1-3 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
ADD Addis Abeba

1-2 flyvninger per dag

4t 30m Vis pris
JNB Johannesburg

3 flyvninger per dag

4t 30m Vis pris
NBO Nairobi

1 flyvninger per dag

3t 30m Vis pris
WIL Nairobi
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

22t 45m Vis pris
BRU Brussel

1 flyvninger per dag

8t 10m Vis pris
GOM Goma

2 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
LFW Lomé

1 flyvninger per dag

3t 0m Vis pris
MJM Mbuji-mayi

2 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris
BZV Brazzaville

1 flyvninger per dag

0t 35m Vis pris

N'Djili internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn N'Djili internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode FIH
By Kinshasa
Land Democratic-Republic-of-Congo (CD)
Fullstendig plassering N'Djili internasjonale flyplass
Breddegrad -4.385556
Lengdegrad 15.444444
Vis på kart Google maps
N'Djili internasjonale flyplass
N'Djili internasjonale flyplass
N'Djili internasjonale flyplass
N'Djili internasjonale flyplass
N'Djili internasjonale flyplass
N'Djili internasjonale flyplass

N'Djili internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

N'Djili internasjonale lufthavn, som ligger i Kinshasa, Den demokratiske republikken Kongo, er landets største og travleste flyplass. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innenlands og internasjonale reiser. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og praktisk reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter:

 • Terminalbygninger: N'Djili internasjonale lufthavn har to terminaler bygninger, Terminal 1 og Terminal 2. Terminal 1 håndterer innenlandsflyvninger, mens Terminal 2 er dedikert til internasjonale flyvninger.
 • Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan enkelt sjekke inn for flyreisene sine ved tilgjengelig innsjekking skranker, praktisk plassert innenfor begge terminalene. Det vennlige personalet er tilgjengelig for å hjelpe med innsjekkingsprosessen.
 • Detaljhandel og avgiftsfrie butikker: Flyplassen har en rekke butikker og avgiftsfrie butikker, hvor passasjerer kan kjøpe et bredt spekter av produkter, inkludert suvenirer, klær, elektronikk og lokale spesialiteter.
 • Restauranter og kafeer: Tallrike spisesteder og kafeer er spredt over hele flyplassen, og tilbyr et utvalg av lokale og internasjonale retter. Besøkende kan nyte en rask matbit eller et komplett måltid før eller etter flyturen.
 • Lounge: N'Djili International Airport tilbyr førsteklasses lounger for passasjerer som søker komfort og avslapning før reisen. Disse private områdene tilbyr komfortable sitteplasser, Wi-Fi-tilgang, forfriskninger og andre fasiliteter.
 • Minibanker og valutaveksling: Beleilig plasserte minibanker og valutavekslingsskranker er tilgjengelige på flyplassen, noe som sikrer at passasjerene har enkel tilgang til lokal valuta.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen prioriterer passasjerenes velvære og tilbyr medisinske fasiliteter, inkludert en førstehjelpsstasjon, for å håndtere medisinske nødsituasjoner som kan oppstå under reisen.
 • Bilutleie: Passasjerer kan enkelt leie en bil ved ankomst til N'Djili internasjonale lufthavn. Flere pålitelige bilutleiefirmaer er lokalisert i terminalbygningene.

Tjenester:

 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetjenester, inkludert veiing, innpakning og lagringsfasiliteter, for å imøtekomme passasjerenes behov og sikre sikkerheten til deres eiendeler.
 • Wi-Fi-tilgang: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de venter på deres flyreiser.
 • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige for passasjerer å reise til og fra flyplassen. Disse inkluderer drosjer, skyttelbusser og private biltjenester.
 • Spesiell assistanse: N'Djili internasjonale lufthavn har som mål å gjøre reiser tilgjengelig for alle passasjerer, inkludert de med mobilitetsutfordringer eller spesielle behov. Rullestolassistanse og dedikert personell er tilgjengelig for å gi støtte på hele flyplassen.
 • Tapt og funnet: I det uheldige tilfellet av tapte eller forlagte gjenstander, er en dedikert Lost and Found-skranke tilgjengelig for å hjelpe passasjerene med å finne og hente ut. deres eiendeler.

Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester, streber N'Djili International Airport etter å sikre passasjertilfredshet og bekvemmelighet. Enten reisende reiser, ankommer eller er på gjennomreise, dekker flyplassens tilbud til deres behov, og gir en hyggelig reiseopplevelse.


N'Djili internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

N'Djili internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, N'Djili internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu FIH ile tanımlanır.

N'Djili internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

N'Djili internasjonale flyplass ile Wilson Airport (WIL) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 22h 45m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

N'Djili internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

N'Djili internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 17 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, CAA, Congo Airways, ASKY Airlines, Ethiopian Airlines, Air Cote D'Ivoir ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Kinshasa şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Kinshasa şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla N'Djili internasjonale flyplass (FIH) tercih ederler.

Kinshasa yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella