Non-stop flyvning fra Naxos Island National Airport (JNX)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner via 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Naxos Island National Airport Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ATH Athen

1-Feb flyvninger per dag

0t 40m Vis pris

Naxos Island National Airport hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Naxos Island National Airport
Flyplass (IATA) kode JNX
By Naxos-øya
Land Greece (GR)
Fullstendig plassering Naxos Island National Airport
Breddegrad 37.081056
Lengdegrad 25.369727
Vis på kart Google maps

Naxos Island National Airport Fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Ligger i hjertet av Kykladene, fungerer Naxos Island National Airport som den primære inngangsporten til den vakre greske øya Naxos. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning utstyrt med alle nødvendige fasiliteter.
 • Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan enkelt fullføre innsjekkingsprosessen ved de dedikerte innsjekkingsskrankene som er praktisk plassert i terminalen.
 • Detaljhandel og tjenesteyting -Gratis butikker: Naxos Island National Airport har en rekke butikker og avgiftsfrie butikker som tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert lokale suvenirer, klær, elektronikk og mer.
 • Restauranter og kafeer: Reisende kan nyt et utvalg restauranter og kafeer, serverer ulike smaker og tilbyr både lokale og internasjonale retter.
 • Bilutleie: For de som ønsker å utforske øya i sitt eget tempo, er bilutleie tilgjengelig på flyplassen. En rekke kjøretøy tilbys for å dekke ulike behov og preferanser.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelige parkeringsfasiliteter for både korttids- og langtidsopphold, noe som sikrer bekvemmelighet for de som kommer med bil.
 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er bemannet med kunnskapsrikt personell som er klare til å hjelpe passasjerer med eventuelle spørsmål eller bekymringer de måtte ha.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen medisinske fasiliteter og opplært personale i beredskap for å gi umiddelbar hjelp.

Tjenester

 • Bagasjehåndtering: Naxos Island National Airport tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre at reisendes eiendeler transporteres trygt.
 • Wi-Fi: Passasjerer kan nyte gratis trådløs internettilgang i hele terminalbygningen.
 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker og valutavekslingsskranker er tilgjengelige for personer som trenger å skaffe lokal valuta eller utføre økonomiske transaksjoner.
 • Lounge: Passasjerer som leter etter ekstra komfort og privatliv kan få tilgang til flyplassloungene, som tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert komfortable sitteplasser, forfriskninger og dedikert kundeservice.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr spesielle assistansetjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller andre spesifikke behov. Dedikerte medarbeidere er tilgjengelige for å gi støtte og sikre en jevn reiseopplevelse.
 • Tapt og funnet: Ved tapte eller forlagte gjenstander kan en dedikert avdeling for tapt og funnet hjelpe passasjerene med å finne og hente eiendelene deres.
 • Barnestellefasiliteter: For å gjøre det enklere for familier som reiser, er dedikerte stellefasiliteter tilgjengelig i terminalbygningen.

Sıkça Sorulan Sorular

Naxos Island National Airport için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

JNX kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Naxos Island National Airport için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Naxos Island National Airport havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Naxos Island National Airport havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Naxos Island National Airport hizmet vermektedir ve aralarında Sky Express, Olympic Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Naxos-øya şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Naxos-øya şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Naxos Island National Airport (JNX) tercih edilen seçenektir.

Naxos-øya yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella