Spesialtilbud på flyvninger fra Nashville internasjonale flyplass (BNA)

Direkteflyvninger til 105 destinasjoner betjenes av 23 flyselskaper.

Nashville internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Nashville internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode BNA
By Nashville
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Nashville internasjonale flyplass
Breddegrad 36.126317
Lengdegrad -86.677371
Nettsted Flynashville.com
Vis på kart Google maps
Nashville internasjonale flyplass
Nashville internasjonale flyplass
Nashville internasjonale flyplass
Nashville internasjonale flyplass
Nashville internasjonale flyplass
Nashville internasjonale flyplass

Nashville internasjonale flyplass

Nashville International Airport Facilities and Services

The Gateway to Music City

Nashville International Airport (BNA) fungerer stolt som den primære inngangsporten for reisende som ankommer og drar fra Nashville, Tennessee. BNA tilbyr en rekke moderne fasiliteter og tjenester, og gjør enhver reise praktisk og hyggelig.

Moderne terminalfasiliteter

BNAs terminal gir en komfortabel og effektiv reiseopplevelse. Med sin elegante design og romslige utforming er det en lek å navigere gjennom flyplassen. Terminalen tilbyr mange sitteplasser, ladestasjoner og gratis Wi-Fi for å sikre at passasjerer kan holde seg tilkoblet og lade opp under reisen. I tillegg har BNA utmerkede tilgjengelighetsfunksjoner, inkludert ramper, heiser og tilgjengelige toaletter, som sikrer en jevn opplevelse for passasjerer med spesielle behov.

Shopping og servering

BNA skjemmer bort reisende med et bredt utvalg rekke shopping- og spisesteder. Passasjerer kan utforske en rekke butikker, alt fra eksklusive boutiquer til reisesaker og suvenirer med Nashville-tema. Flyplassen har også et utmerket utvalg av restauranter, kafeer og barer hvor besøkende kan nyte deilig lokal mat eller ta en rask matbit før flyturen.

Kunst og utstillinger

Fordyp deg selv i Nashvilles pulserende kunstscene på BNA. Flyplassen viser stolt frem ulike permanente og roterende kunstutstillinger i hele terminalen. Passasjerer kan glede seg over skulpturer, malerier og installasjoner laget av lokale og internasjonale kunstnere, og tilbyr en unik og berikende opplevelse under reisen.

Effektiv toll og sikkerhet

Hos BNA kan reisende forvente effektive og strømlinjeformede toll- og sikkerhetsprosedyrer. Flyplassens dedikerte ansatte jobber iherdig for å sikre en trygg og problemfri opplevelse for alle passasjerer. State-of-the-art sikkerhetssystemer, inkludert TSA PreCheck og Clear, fremskynder screeningsprosessen, slik at reisende kan nå portene sine på minimal tid.

Baktransport

BNA tilbyr flere praktiske bakketransportalternativer for å forbinde reisende med sentrum av Nashville og andre destinasjoner. Passasjerer kan velge mellom ulike offentlige transporttjenester, inkludert busser og skytteltjenester. I tillegg er leiebilbyråer og samkjøringstjenester lett tilgjengelig for de som foretrekker mer fleksibilitet under oppholdet i Music City.

Andre tjenester

I tillegg til de nevnte fasilitetene, tilbyr BNA også en rekke viktige tjenester for å forbedre passasjerenes opplevelse. Disse inkluderer valutavekslingspulter, minibanker, tapt og funnet assistanse, bagasjevogner, avlastningsområder for kjæledyr og pleierom for å imøtekomme de ulike behovene til reisende.

Til slutt

Med sin moderne fasiliteter, varierte fasiliteter og eksepsjonelle tjenester, Nashville International Airport sikrer at reisen din begynner og slutter sømløst. Enten du besøker Nashville for forretninger eller fornøyelser, er BNA forpliktet til å gjøre tiden din på flyplassen til en positiv og minneverdig opplevelse.


Nashville internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Nashville internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Nashville internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu BNA ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Nashville internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 8h 5m süren ve Boeing 787-8 ile gerçekleştirilen London Heathrow Airport (LHR) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Nashville internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 23 taşıyıcı, Nashville internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Southwest Airlines, American Airlines, Delta Air Lines, United Airlines, Spirit Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Nashville şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Nashville şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Nashville internasjonale flyplass (BNA) tercih edilen seçenektir.

Nashville yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar: Nashville internasjonale flyplass (BNA)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella