Non-stop flyvning fra Naryan-Mar flyplass (NNM)

Direkteflyvninger til 7 destinasjoner betjenes av 3 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Naryan-Mar flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ARH Arkhangelsk

1-2 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
LED Saint Petersburg

1 flyvninger per dag

2t 25m Vis pris
VKO Moskva

1 flyvninger per dag

2t 45m Vis pris
KZN Kazan
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
UFA Ufa
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris
KVX Kirov
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris
SCW Syktyvkar
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris

Naryan-Mar flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Naryan-Mar flyplass
Flyplass (IATA) kode NNM
By Naryan-Mar
Land Russia (RU)
Fullstendig plassering Naryan-Mar flyplass
Breddegrad 67.616670
Lengdegrad 53.150000
Vis på kart Google maps

Naryan-Mar flyplassfasiliteter og tjenester

Naryan-Mar flyplass, som ligger i Naryan-Mar, Russland, fungerer som en primær inngangsport til Nenets autonome Okrug-region. Det tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre passasjerene en komfortabel reiseopplevelse. Enten du reiser, ankommer eller er på transitt, streber Naryan-Mar flyplass etter å møte behovene til enhver reisende.

Fasiliteter

Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter for å imøtekomme passasjerenes behov:

  • Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan enkelt sjekke inn for sine flyreiser ved flyplassens innsjekkingsskranker, noe som sikrer en jevn start på reisen.
  • Detaljhandel og avgiftsfrie butikker: Naryan-Mar lufthavn har et utvalg detaljhandels- og avgiftsfrie butikker hvor passasjerer kan bla gjennom og kjøpe en rekke varer, inkludert suvenirer, elektronikk og lokale produkter.
  • Mat og drikkealternativer: For å stille sulten eller slukke tørsten mens de venter på et fly, tilbyr flyplassen ulike spisesteder, inkludert kafeer, restauranter og barer, som serverer både lokale og internasjonale retter.
  • Bagasjetjenester: Passasjerer som trenger assistanse med bagasjen kan dra nytte av flyplassens bagasjetjenester. Disse tjenestene inkluderer bagasjeinnpakning, bagasjeoppbevaring og traller.

Tjenester

Flyplassen tilbyr også en rekke tjenester for å forbedre reiseopplevelsen:

  • Informasjonsskranker: Kunnskapsrikt flyplasspersonale er tilgjengelig ved informasjonsskranker over hele terminalen for å hjelpe passasjerer med henvendelser, veibeskrivelse og generell flyplassinformasjon.
  • Minibanker og valutaveksling: Beleilig plasserte minibanker gjør det mulig for passasjerer å tilgang til kontanter, mens valutavekslingstjenester er tilgjengelige for de som trenger å konvertere pengene sine.
  • Forretningssalong: For passasjerer som søker et roligere og mer behagelig miljø, tilbyr flyplassen en forretningssalong utstyrt med fasiliteter som Wi- Fi, arbeidsstasjoner og forfriskninger.
  • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner eller helseproblemer, har Naryan-Mar flyplass medisinske fasiliteter og opplært personale for å gi nødvendig assistanse.
  • Bil utleie: Passasjerer som leter etter transportmuligheter kan leie en bil fra flyplassens bilutleiefirmaer, slik at de kan utforske regionen når det passer dem.
  • Parkeringsmuligheter: Reisende med personlige kjøretøy kan benytte seg av flyplassens parkeringsplass. fasiliteter, som sikrer et trygt og sikkert sted å parkere under reisen.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester er Naryan-Mar Airport forpliktet til å tilby en hyggelig og problemfri opplevelse for alle passasjerer. Enten de besøker Naryan-Mar for forretninger eller fritid, kan reisende stole på flyplassens fasiliteter for å møte deres behov og gjøre reisen mer behagelig.


Sıkça Sorulan Sorular

Naryan-Mar flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

NNM kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Naryan-Mar flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Naryan-Mar flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 45m süren ve Boeing 737-500 (winglets) Passenger ile gerçekleştirilen Vnukovo International Airport (VKO) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Naryan-Mar flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Naryan-Mar flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, RusLine (Duplicate), Nordavia Regional Airlines, UTai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Naryan-Mar şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Naryan-Mar şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Naryan-Mar flyplass (NNM) tercih ederler.

Naryan-Mar yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella