Flygninger som går fra Narrabri flyplass (NAA)

Reis til 2 steder med 1

Günlük Kalkış Programı Narrabri flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
IVR Inverell

1 flyvninger per dag

0t 30m Vis pris
SYD Maskot

1 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris

Narrabri flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Narrabri flyplass
Flyplass (IATA) kode NAA
By Narrabri
Land Australia (AU)
Fullstendig plassering Narrabri flyplass
Breddegrad -30.318290
Lengdegrad 149.829120
Vis på kart Google maps

Narrabri Airport fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Narrabri Airport er en regional flyplass som ligger i den vakre byen Narrabri, New South Wales, Australia. Til tross for at den er en mindre flyplass, tilbyr den en rekke fasiliteter og tjenester for å imøtekomme behovene til både passasjerer og luftfartsentusiaster.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen kan skryte av en moderne og romslig terminalbygning utstyrt med essensielle fasiliteter for å sikre en komfortabel reiseopplevelse.
 • Bilparkering: Det er rikelig med parkeringsplasser tilgjengelig i nærheten av terminalen, noe som tilbyr bekvemmelighet for reisende med egne kjøretøy.
 • Offentlig transport: Flyplassen er godt forbundet med det lokale transportnettverket, noe som gjør det enkelt for passasjerer å nå og forlate flyplassen med buss eller taxi.
 • Restauranter og kafeer: Sultne reisende kan tilfredsstille sine cravings med en rekke mat- og drikkealternativer tilgjengelig på flyplassens restauranter og kafeer.
 • Toaletter: Rene og velholdte toalettfasiliteter er tilgjengelig i hele terminalbygningen.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan enkelt få tilgang til oppdatert flyinformasjon og kunngjøringer som vises på skjermer over hele flyplassen.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen sikrer effektiv og sikker håndtering av passasjerbagasje for å minimere eventuelle ulemper.
 • Sikkerhet: Narrabri lufthavn prioriterer sikkerhet og sikkerhet for passasjerer ved å ansette profesjonelt sikkerhetspersonell og implementere strenge sikkerhetstiltak.
 • Fasiliteter for funksjonshemmede: flyplassen er utformet for å imøtekomme behovene til personer med funksjonshemminger, med tilgjengelighet for rullestolbrukere, assistanse og parkering for funksjonshemmede.
 • Tapt og funnet: I tilfelle feilplasserte eiendeler, er et dedikert tapt og funnet kontor tilgjengelig. for å hjelpe passasjerer med å gjenvinne gjenstandene sine.
 • Bilutleie: Reisende som trenger transport kan enkelt leie kjøretøy fra anerkjente bilutleiefirmaer som opererer på flyplassen.

Narrabri flyplass sikrer en sømløs reiseopplevelse med sitt mangfoldige utvalg av fasiliteter og tjenester. Fra en velutstyrt terminalbygning til viktige fasiliteter, reisende kan slappe av og vite at deres behov er dekket. Flyplassens engasjement for sikkerhet, sikkerhet og tilgjengelighet styrker ytterligere sitt rykte som en pålitelig regional flyplass. Enten du er en lokal innbygger eller en besøkende som utforsker byen Narrabri, gir denne flyplassen praktiske forbindelser for flyreiser.


Narrabri flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Narrabri flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

NAA kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Narrabri flyplass için atanmıştır.

Narrabri flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Narrabri flyplass ile Sydney Kingsford Smith Airport (SYD) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 15m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Narrabri flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Narrabri flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, VivaColombi ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Narrabri şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Narrabri şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Narrabri flyplass (NAA) tercih edilen seçenektir.

Narrabri çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Narrabri civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella