Non-stop flyvning fra Nantucket Memorial Airport (ACK)

Non-stop flyvninger til 11 destinasjoner med 7 forskjellige flyselskaper

Nantucket Memorial Airport hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Nantucket Memorial Airport
Flyplass (IATA) kode ACK
By Nantucket
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Nantucket Memorial Airport
Breddegrad 41.256952
Lengdegrad -70.063751
Nettsted Ma-nantucket.civicplus.com
Vis på kart Google maps

Nantucket Memorial Airport

Nantucket Memorial Airport fasiliteter og tjenester

Nantucket Memorial Airport (ACK) er en viktig inngangsport til den pittoreske øya Nantucket, som ligger utenfor kysten av Massachusetts. Flyplassen er for både fritids- og forretningsreisende og har et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester designet for å sikre en jevn og hyggelig reiseopplevelse. Nedenfor går vi nærmere inn på de ulike fasilitetene som Nantucket Memorial Airport har å tilby.

Passasjertjenester

 • Terminalfasiliteter: Terminalen på ACK er utstyrt med et komfortabelt venteområde, toaletter og gratis Wi-Fi for å holde passasjerene tilkoblet. Informasjonsskranker gir assistanse for reiserelaterte forespørsler.
 • Bilutleie: Besøkende kan finne praktiske bilutleietjenester på stedet fra kjente selskaper, noe som gjør det enkelt å utforske øya i sitt eget tempo umiddelbart etter ankomst.

Transport

 • Shutteltjenester: Flyplassen har skytteltjenester for enkel transport til ulike deler av øya, inkludert hoteller og populære turistdestinasjoner.
 • Offentlig transport: Reisende kan få tilgang til det lokale offentlige transportsystemet, med bussruter som forbinder flyplassen med Nantucket sentrum og utover.
 • Taxi og samkjøring: Drosjetjenester og samkjøringsalternativer som Uber og Lyft er lett tilgjengelig for bekvemmelighet og personlige preferanser.

Mat og detaljhandel

 • Bespisning: Flyplassen har et utvalg spisesteder hvor reisende kan nyte et måltid eller en rask matbit før flyet eller etter ankomst.
 • Shopping: Gavebutikker tilbyr en rekke suvenirer, lokalt håndverk og reiseartikler for siste liten shoppingbehov.

Forretnings- og konferansefasiliteter

 • Forretningssenter: ACK tilbyr forretningsfasiliteter for de som trenger å jobbe mens de reiser, inkludert tilgang til datamaskiner, utskrift og fakstjenester.
 • Møterom: Flyplassen har møterom tilgjengelig for utleie, komplett med audiovisuelt utstyr for profesjonelle sammenkomster eller konferanser.

Parkering og tilgjengelighet

 • Korttids- og langtidsparkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser med separate områder for kortsiktige og langsiktige behov, som tar hensyn til varigheten av passasjerenes reiser.
 • Tilgjengelige tjenester: Fasilitetene på Nantucket Memorial Airport er utformet for å imøtekomme passasjerer med funksjonshemninger, inkludert rullestoltilgjengelige toaletter og assistansetjenester.

Generelle luftfartstjenester

 • FBO-tjenester: Fixed Based Operators (FBO-er) tilbyr tjenester for private fly, inkludert tanking, vedlikehold og hangarplass.
 • Pilot Lounge: En dedikert salong er tilgjengelig for piloter til å hvile og forberede seg til flyreiser i komfortable omgivelser.

Miljøinitiativ

Forpliktet til bærekraft, Nantucket Memorial Airport implementerer ulike miljøtiltak for å redusere sitt karbonavtrykk. Dette inkluderer energieffektive bygninger og en forpliktelse til å bruke fornybare energikilder der det er mulig.


Nantucket Memorial Airport Sıkça Sorulan Sorular

Nantucket Memorial Airport için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

ACK kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Nantucket Memorial Airport için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Nantucket Memorial Airport havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 7m süren ve Embraer 175 ile gerçekleştirilen O'Hare International Airport (ORD) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Nantucket Memorial Airport havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Nantucket Memorial Airport havalimanından ayrılan yolcular, 7 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Cape Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Nantucket şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Nantucket şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Nantucket Memorial Airport (ACK) tercih edilen seçenektir.

Nantucket yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella