Spesialtilbud på flyvninger fra Nantong Xingdong flyplass (NTG)

Reis til 29 steder med 16

Nantong Xingdong flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Nantong Xingdong flyplass
Flyplass (IATA) kode NTG
By Nantong
Land China (CN)
Fullstendig plassering Nantong Xingdong flyplass
Breddegrad 32.070833
Lengdegrad 120.975556
Nettsted Ntcaac.com
Vis på kart Google maps

Nantong Xingdong Airport fasiliteter og tjenester

Nantong Xingdong Airport, som ligger i Jiangsu-provinsen i Kina, er en moderne og velutstyrt flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel flyplass reiseopplevelse for passasjerer. Enten du reiser eller ankommer, tilbyr Nantong Xingdong flyplass en rekke fasiliteter for å møte dine behov.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Flyplassen har en romslig og godt designet terminalbygg med praktiske innsjekkingsskranker og sikkerhetskontroller. Den er utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre bekvemmelighet og effektivitet for passasjerene.
  • Detaljhandel og servering: Nantong Xingdong flyplass tilbyr et bredt utvalg av butikker, avgiftsfrie utsalgssteder og spisesteder. Passasjerer kan unne seg shopping eller nyte et deilig måltid før eller etter flyturen.
  • Lounge: Flyplassen tilbyr komfortable salonger for både innenlandske og internasjonale passasjerer. Disse salongene tilbyr et rolig og avslappende miljø, sammen med gratis snacks, drikkevarer og Wi-Fi-tilgang.
  • Parkering: Nantong Xingdong Airport tilbyr praktiske parkeringsfasiliteter for både korttids- og langtidsopphold. Parkeringsområdet er godt vedlikeholdt og sikkert, noe som sikrer sikkerheten til passasjerenes kjøretøy.
  • Transport: Passasjerer kan enkelt få tilgang til flyplassen via ulike transportalternativer. Disse inkluderer drosjer, privatbiler, flyplasstransport og offentlige busser. Tilgjengeligheten av flere transportmåter sikrer enkel og problemfri tilgang til og fra flyplassen.

Tjenester

  • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetraller, bagasjeinnpakning og tapt og funnet assistanse for å sikre sikkerheten og bekvemmeligheten til passasjerenes eiendeler.
  • Informasjonsskranker: Passasjerer kan søke hjelp og informasjon fra det vennlige personalet ved flyplassens informasjonsskranker. Disse dedikerte pultene gir veiledning angående flyreiser, fasiliteter og andre generelle forespørsler.
  • Medisinske fasiliteter: Nantong Xingdong flyplass tilbyr medisinske fasiliteter og førstehjelpstjenester for å håndtere medisinske nødsituasjoner. Passasjerenes helse og velvære er gitt høyeste prioritet.
  • Wi-Fi-tilgang: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett.
  • Minibanker og valutaveksling: Det er minibanker beleilig plassert på flyplassen, som gir enkel tilgang til kontanter. I tillegg er valutavekslingstjenester tilgjengelig for å imøtekomme internasjonale passasjerers behov.

Nantong Xingdong Airport streber etter å gi et høyt nivå av komfort og bekvemmelighet til alle reisende. Utvalget av fasiliteter og tjenester sikrer at passasjerene får en hyggelig opplevelse under oppholdet på flyplassen. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, dekker Nantong Xingdong Airports moderne fasiliteter og tjenester til alle dine behov.


Nantong Xingdong flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Nantong Xingdong flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Nantong Xingdong flyplass belirlenmiş IATA kodu NTG ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Nantong Xingdong flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 30m süren ve Boeing 737-300 Passenger ile gerçekleştirilen Kunming Changshui International Airport (KMG) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Nantong Xingdong flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Nantong Xingdong flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 16 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Shenzhen Airlines, Donghai Airlines, Air China, Hebei Airlines, Spring Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Nantong şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Nantong şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Nantong Xingdong flyplass (NTG) tercih ederler.

Nantong çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Nantong civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella