Spesialtilbud på flyvninger fra Nanchang Changbei internasjonale lufthavn (KHN)

Direkteflyvninger til 72 destinasjoner betjenes av 33 flyselskaper.

Nanchang Changbei internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Nanchang Changbei internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode KHN
By Nanchang
Land China (CN)
Fullstendig plassering Nanchang Changbei internasjonale lufthavn
Breddegrad 28.859901
Lengdegrad 115.907845
Nettsted Jxairport.com
Vis på kart Google maps

Nanchang Changbei internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Nanchang Changbei internasjonale lufthavn, som ligger i Nanchang, Jiangxi-provinsen, Kina, er en av de travleste flyplassene i regionen. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innenlandske og internasjonale flyvninger. Flyplassen tilbyr en rekke moderne fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende.

Terminalfasiliteter

 • Flyplassen har en godt designet og romslig terminalbygning, utstyrt med moderne infrastruktur for å håndtere et stort antall passasjerer.
 • Det er mange innsjekkingsskranker og selvbetjente kiosker tilgjengelig, noe som gjør innsjekkingsprosessen rask og effektiv.
 • Ulike internasjonale og innenlandske restauranter, kafeer og butikker finnes over hele terminalen, og tilbyr en rekke spisesteder og shoppingmuligheter for reisende.
 • Minibanker, valutavekslingsdisker og posttjenester er lett tilgjengelige, og gir praktiske økonomiske tjenester og posttjenester for passasjerer.
 • Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele terminalen, slik at reisende kan holde seg tilkoblet og surfe på internett.
 • For passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov, tilbyr flyplassen dedikerte fasiliteter, inkludert tilgjengelighet for rullestolbrukere og assistansetjenester.

Transporttjenester

 • Et godt organisert transportnettverk forbinder flyplassen med sentrum og omkringliggende områder. Busser, drosjer og skytteltjenester er tilgjengelige for praktiske transportalternativer.
 • Bilutleie er også tilgjengelig på flyplassen, noe som gir fleksibilitet for reisende som foretrekker å utforske regionen på egenhånd.

Lounge og VIP-tjenester

 • Passasjerer som leter etter en luksuriøs og komfortabel opplevelse kan få tilgang til flyplassens salonger. Disse salongene gir en rolig og avslappende atmosfære, med komfortable sitteplasser, forfriskninger og forretningsfasiliteter.
 • For VIP-passasjerer er eksklusive tjenester tilgjengelig, inkludert dedikerte innsjekkingsskranker, private sikkerhetskontroller og personlig assistanse overalt. deres reise.

Tilleggstjenester

 • Flyplassen tilbyr medisinsk hjelp og førstehjelpstjenester, og sikrer passasjerenes velvære.
 • Tapt og funnet-tjenester er tilgjengelige for passasjerer som mister eiendelene sine under reisen.
 • Flyplassen tilbyr også en rekke tilleggstjenester, som bagasjeoppbevaring, avgiftsfri shopping og informasjonsskranker for å hjelpe passasjerer.

Samlet sett er Nanchang Changbei internasjonale lufthavn godt utstyrt med moderne fasiliteter og tjenester for å imøtekomme passasjerenes behov. Reisende kan nyte en komfortabel og praktisk reiseopplevelse støttet av en rekke fasiliteter og tjenester.


Sıkça Sorulan Sorular

Nanchang Changbei internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KHN kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Nanchang Changbei internasjonale lufthavn için atanmıştır.

Nanchang Changbei internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Nanchang Changbei internasjonale lufthavn ile Harbin Taiping International Airport (HRB) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 3h 35m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Nanchang Changbei internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 33 taşıyıcı, Nanchang Changbei internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında China Eastern Airlines, Shenzhen Airlines, Jiangxi Airlines, Spring Airlines, Air Chin gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Nanchang şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Nanchang şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Nanchang Changbei internasjonale lufthavn (KHN) tercih edilen seçenektir.

Nanchang çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Nanchang civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella