Spesialtilbud på flyvninger fra Namsos lufthavn Høknesøra (OSY)

Direkteflyvninger til 2 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Namsos lufthavn Høknesøra

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
TRD Trondheim

1-2 flyvninger per dag

0t 30m Vis pris
RVK Rørvik

2 flyvninger per dag

0t 20m Vis pris

Namsos lufthavn Høknesøra hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Namsos lufthavn Høknesøra
Flyplass (IATA) kode OSY
By Namsos
Land Norway (NO)
Fullstendig plassering Namsos lufthavn Høknesøra
Breddegrad 64.472518
Lengdegrad 11.570856
Vis på kart Google maps

Namsos lufthavn, Høknesøra fasiliteter og tjenester

Innledning:

Namsos lufthavn, Høknesøra, som ligger i Namsos, Norge, tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og praktisk reiseopplevelse for passasjerer. Enten du ankommer eller drar, vil denne artikkelen gi en omfattende oversikt over hva du kan forvente på denne flyplassen.

Fasiliteter:

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og funksjonell terminalbygning utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for passasjerer. Den er designet for å imøtekomme både innenlandske og internasjonale flyvninger.
 • Innsjekkingsskranker: Dedikerte innsjekkingsskranker er tilgjengelig for hvert flyselskap, slik at passasjerene kan fullføre de nødvendige formalitetene raskt og enkelt.
 • Bagasjeutlevering: Flyplassen har et godt organisert bagasjeutleveringsområde hvor passasjerer kan hente bagasjen ved ankomst. Tydelig skilting og vennlig personale er til stede for å veilede passasjerene gjennom denne prosessen.
 • Restauranter og kafeer: Nyt en rekke spisesteder på flyplassens restauranter og kafeer. Enten du leter etter en rask matbit eller et komplett måltid, har flyplassen noe for enhver smak.
 • Shopping: Flyplassen har flere butikker hvor passasjerene kan unne seg litt detaljhandel. Fra avgiftsfrie butikker som tilbyr et bredt spekter av produkter til lokale butikker som selger suvenirer, det er mye å utforske.
 • Bilutleie: For de som ønsker å utforske Namsos og områdene rundt, er bilutleie tilgjengelig på flyplassen. Flere anerkjente bilutleiefirmaer tilbyr en flåte av kjøretøy å velge mellom.
 • Wi-Fi: Namsos lufthavn forstår viktigheten av å holde kontakten. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen jobben.

Tjenester:

 • Informasjon Desk: En dedikert informasjonsskranke er bemannet av kunnskapsrikt personell som er klare til å hjelpe passasjerer med alle spørsmål, gi informasjon om flyreiser, transport og andre flyplassrelaterte tjenester.
 • Tapt og funnet: Skulle du ta bort en gjenstand på flyplassens område, er det en tapt og funnet-tjeneste tilgjengelig for å hjelpe deg med å finne den. Kontakt flyplassens personell for assistanse.
 • Lounge: Slapp av og slapp av i flyplassloungene, som tilbyr komfortable sitteplasser, forfriskninger og andre fasiliteter for passasjerer som ønsker en mer eksklusiv og komfortabel opplevelse.
 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker er praktisk plassert i terminalbygningen for passasjerer å ta ut kontanter. I tillegg er valutavekslingstjenester tilgjengelig for de som trenger lokal valuta.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske fasiliteter for å imøtekomme eventuelle nødsituasjoner eller førstehjelpsbehov. Kvalifisert medisinsk personell er til stede for å yte assistanse om nødvendig.
 • Spesiell assistanse: Namsos lufthavn sørger for at alle passasjerer, også de med redusert mobilitet eller andre spesielle behov, får en smidig reiseopplevelse. Spesielle assistansetjenester er tilgjengelig på forespørsel.

Konklusjon:

Enten du er en frequent flyer eller førstegangsbesøkende, tilbyr Namsos lufthavn, Høknesøra et bredt rekke fasiliteter og tjenester for å imøtekomme dine reisebehov. Fra komfortable salonger til praktiske bilutleiealternativer, streber denne flyplassen etter å gjøre reisen din hyggelig og problemfri. Så neste gang du flyr til eller fra Namsos, kan du være trygg på at reiseopplevelsen din vil bli tatt godt vare på.


Sıkça Sorulan Sorular

Namsos lufthavn Høknesøra için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

OSY kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Namsos lufthavn Høknesøra için atanmıştır.

Namsos lufthavn Høknesøra'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Namsos lufthavn Høknesøra ile Trondheim Airport Værnes (TRD) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 30m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Namsos lufthavn Høknesøra havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Namsos lufthavn Høknesøra havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Widero ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Namsos şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Namsos şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Namsos lufthavn Høknesøra (OSY) tercih ederler.

Namsos yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella