Direktefly fra Najran innenriks flyplass (EAM)

Direkteflyvninger til 3 destinasjoner betjenes av 3 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Najran innenriks flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
RUH Riyadh

5 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris
JED Jeddah

2 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris
DMM Dhahran
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris

Najran innenriks flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Najran innenriks flyplass
Flyplass (IATA) kode EAM
By Najran
Land Saudi-Arabia (SA)
Fullstendig plassering Najran innenriks flyplass
Breddegrad 17.565604
Lengdegrad 44.228944
Vis på kart Google maps

Najran Domestic Airport fasiliteter og tjenester

Najran Domestic Airport, som ligger i den sørlige delen av Saudi-Arabia, er en moderne flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel reiseopplevelse for sine passasjerer. Enten du ankommer eller drar fra Najran, har denne flyplassen alt du trenger for en praktisk reise.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekking: Flyplassen har dedikert innsjekking skranker for å lette en rask og problemfri innsjekkingsprosess.
 • Bagasjehåndtering: Passasjerer kan benytte seg av effektive bagasjehåndteringstjenester, for å sikre at bagasjen deres håndteres med forsiktighet og leveres umiddelbart ved ankomst.
 • Restauranter og kafeer: Terminalbygningen huser ulike restauranter og kafeer som tilbyr en rekke retter og forfriskninger som reisende kan nyte.
 • Tullfri shopping: Najran innenriksflyplass har avgiftsfrie butikker hvor passasjerene kan nyt taxfree-shopping, og tilbyr en rekke produkter som parfymer, kosmetikk, elektronikk og suvenirer.
 • Minibanker og valutaveksling: Flyplassen har minibanker og valutavekslingsdisker for å dekke de økonomiske behovene til passasjerer.
 • Bilutleie: Passasjerer kan enkelt leie en bil fra flyplassen for å utforske byen når det passer det.

Transport

 • Drosjer: Drosjer er lett tilgjengelig på Najran Domestic Airport, og gir en praktisk transportmåte for passasjerer.
 • Offentlig transport: Flyplassen er godt koblet til byens offentlige transportsystem, med busser og skyttelbusser som kjører regelmessig til og fra flyplassen.

Tjenester for passasjerer med funksjonshemninger

 • Tilgjengelige fasiliteter: Najran Domestic Airport tilbyr fasiliteter som ramper, heiser og tilgjengelige toaletter for å sikre en komfortabel opplevelse for passasjerer med funksjonshemninger.
 • Spesiell assistanse: Passasjerer som trenger spesiell assistanse kan benytte tjenester som rullestolassistanse og prioritert ombordstigning.

Sikkerhet og sikkerhet

 • Bagasjekontroll: Flyplassen bruker avanserte bagasjekontrollsystemer for å sikre sikkerheten og sikkerheten til alle passasjerer.
 • Sikkerhetspersonell: Opplært sikkerhetspersonell er stasjonert over hele flyplassen for å opprettholde en trygt miljø.
 • Nødtjenester: I nødstilfeller er flyplassen utstyrt med medisinske fasiliteter og opplært personale for å gi rask assistanse.

Parkeringsfasiliteter

 • Korttidsparkering: Najran Domestic Airport tilbyr korttidsparkeringsplasser i umiddelbar nærhet til terminalbygningen for passasjerenes bekvemmelighet.
 • Langtidsparkering: Passasjerer kan også benytte seg av langtidsparkeringsfasiliteter, slik at de kan parkere kjøretøyene sine sikkert i en lengre periode.

Med sitt utvalg av moderne fasiliteter og tjenester sikrer Najran Domestic Airport at passasjerene får en komfortabel reiseopplevelse fra øyeblikket de ankommer flyplassen til tidspunktet for avreise eller videre reise. Enten det er spisesteder, avgiftsfri shopping, transport eller spesiell assistanse, dekker denne flyplassen de ulike behovene til de reisende.


Najran innenriks flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Najran innenriks flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

EAM kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Najran innenriks flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Najran innenriks flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 0m süren ve A320neo ile gerçekleştirilen King Fahd International Airport (DMM) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Najran innenriks flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Najran innenriks flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Saudia, Flynas, Flyadea gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Najran şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Najran şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Najran innenriks flyplass (EAM) tercih edilen seçenektir.

Najran yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella