Non-stop flyvning fra Nadi internasjonale flyplass (NAN)

Utforsk 23 steder med 10 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Nadi internasjonale flyplass

Nadi internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Nadi internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode NAN
By Nadi
Land Fiji (FJ)
Fullstendig plassering Nadi internasjonale flyplass
Breddegrad -17.754277
Lengdegrad 177.436812
Nettsted Airportsfiji.com
Vis på kart Google maps

Nadi internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Innledning

Nadi internasjonale lufthavn, som ligger i Fiji, fungerer som en viktig inngangsport til Stillehavsøyene og er kjent for sine utmerkede fasiliteter og rekkevidde av tjenester. Her utforsker vi de ulike fasilitetene og tjenestene som er tilgjengelige på denne travle flyplassen.

Fasiliteter

 • Terminalbygninger: Nadi internasjonale lufthavn har to terminalbygninger? den internasjonale terminalen og innenriksterminalen. Begge terminalene er godt vedlikeholdt og tilbyr et behagelig miljø for reisende.
 • Restauranter og kafeer: Enten du leter etter en rask matbit eller et komplett måltid, har flyplassen et utvalg av spisesteder for enhver smak. Fra lokale delikatesser til internasjonal mat, passasjerer kan nyte en rekke kulinariske herligheter.
 • Detaljhandel: Flyplassen er hjemsted for flere avgiftsfrie butikker og utsalgssteder. Passasjerer kan finne et bredt utvalg av varer, inkludert elektronikk, suvenirer, klær og tilbehør. Det er en flott mulighet til å handle før flyturen.
 • Bank og valutaveksling: Reisende kan dra nytte av ulike banktjenester tilgjengelig på flyplassen, inkludert minibanker og valutavekslingsstander. Dette sikrer enkel tilgang til kontanter og valutakonvertering.
 • Lounge: Nadi International Airport har førsteklasses lounger for reisende i forretningsklasse og medlemmer av visse lojalitetsprogrammer. Passasjerer kan nyte en rekke fasiliteter, som komfortable sitteplasser, gratis snacks og drikkevarer og Wi-Fi-tilgang.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: Det er enkelt å holde kontakten på Nadi internasjonale lufthavn, takket være sin gratis Wi-Fi-tilgang. I tillegg tilbyr flyplassen ladestasjoner i hele terminalene, slik at passasjerer kan holde enhetene sine slått på til enhver tid.

Tjenester

 • Informasjonsskranker: Flyplassen har dedikerte informasjonsskranker i begge terminalene, bemannet med kunnskapsrikt personell som kan hjelpe passasjerer med henvendelser, veibeskrivelse og generell informasjon om flyreiser og tjenester.
 • Bagasjetjenester: Nadi internasjonale lufthavn tilbyr både lagring og innpakning av bagasje. Enten du trenger et sikkert sted å legge igjen eiendelene dine eller ønsker å beskytte bagasjen din, er disse tjenestene tilgjengelige for din bekvemmelighet.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske fasiliteter utstyrt for å håndtere eventuelle medisinske nødstilfeller. I tillegg er opplært medisinsk personell tilgjengelig for å yte førstehjelp om nødvendig.
 • Spesiell assistanse: Passasjerer som trenger spesiell assistanse, for eksempel rullestoltjenester eller hjelp til eldre reisende, kan be om støtte gjennom flyplassens kundeservice. Personalet er opptatt av å sikre en jevn reise for alle.
 • Transport: Nadi internasjonale lufthavn tilbyr en rekke transportalternativer, inkludert drosjer, busser og bilutleie, noe som gjør det enkelt for passasjerer å nå sine ønskede destinasjoner.
 • Bilparkering: Flyplassen tilbyr både korttids- og langtidsparkering, noe som sikrer problemfri parkering for reisende. Disse parkeringsområdene er sikre og godt vedlikeholdt.

Samlet sett streber Nadi International Airport etter å gi en sømløs og hyggelig opplevelse for alle passasjerer. Med en rekke fasiliteter og tjenester designet for å møte reisendes behov, fungerer flyplassen som en utmerket inngangsport til de vakre stillehavsøyene.


Sıkça Sorulan Sorular

Nadi internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Nadi internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu NAN ile tanımlanır.

Nadi internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Nadi internasjonale flyplass ile Vancouver International Airport (YVR) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 11h 5m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Nadi internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 10 taşıyıcı, Nadi internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Fiji Airways, Virgin Australia, Air New Zealand, Qantas, Jetsta gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Nadi şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Nadi şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Nadi internasjonale flyplass (NAN) tercih edilen seçenektir.

Nadi çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Nadi civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella