Direktefly fra Nabire flyplass (NBX)

Non-stop flyvninger til 3 destinasjoner med 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Nabire flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
DJJ Jayapura

2 flyvninger per dag

1t 43m Vis pris
TIM Timika

2 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
MKW Manokwari

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris

Nabire flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Nabire flyplass
Flyplass (IATA) kode NBX
By Nabire
Land Indonesia (ID)
Fullstendig plassering Nabire flyplass
Breddegrad -3.367930
Lengdegrad 135.497568
Vis på kart Google maps

Nabire flyplassfasiliteter og tjenester

Velkommen til Nabire flyplass, som ligger i Nabire, Papua i Indonesia. Som en av de største flyplassene i regionen tilbyr Nabire lufthavn en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

Nabire flyplass er utstyrt med moderne fasiliteter. for å møte de reisendes behov:

  • Terminalbygning: Flyplassen har en romslig og godt vedlikeholdt terminalbygning som gir et komfortabelt venteområde for passasjerer. Bygningen er utstyrt med klimaanlegg og rikelig med sitteplasser.
  • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan velge mellom en rekke restauranter og kafeer som tilbyr et utvalg av deilig lokal mat og internasjonale retter. Enten du vil ha en rask matbit eller et komplett måltid, finnes det alternativer som passer alles smaksløker.
  • Detaljsalg: Flyplassen har også flere utsalgssteder hvor du kan bla gjennom og handle en rekke varer, inkludert klær, tilbehør, suvenirer og lokale produkter. Disse utsalgsstedene gir muligheten til å hente alle nødvendige varer eller gaver i siste liten.
  • Tullfri shopping: For internasjonale reisende er det et avgiftsfritt shoppingområde hvor du kan kjøpe en rekke taxfree- varer som parfymer, kosmetikk, alkohol og tobakksprodukter.
  • Minibanker og valutaveksling: For å møte dine økonomiske krav, vil du finne flere minibanker på forskjellige steder på flyplassen. I tillegg er valutavekslingstjenester tilgjengelig for å forenkle alle valutaomregninger.

Tjenester

Nabire lufthavn streber etter å tilby utmerkede tjenester for å forbedre reisen din:

  • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre trygg og rettidig levering av bagasjen din. Bagasjevogner er også tilgjengelige for å gjøre det enklere for deg å transportere eiendelene dine.
  • Transport: Nabire flyplass tilbyr praktiske transportmuligheter til og fra flyplassen. Du kan leie en bil, leie en taxi eller dra nytte av det pålitelige offentlige transportsystemet for å nå ønsket reisemål.
  • Informasjonsskranker: Det vennlige og kunnskapsrike personalet finnes ved ulike informasjonsskranker over hele flyplassen. De er klare til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha angående reise, flyplassfasiliteter eller lokale attraksjoner.
  • Wi-Fi: Hold kontakten med venner, familie og forretningsforbindelser ved å få tilgang til gratis Wi-Fi tilgjengelig på hele flyplassen.
  • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner, tilbyr flyplassen medisinske tjenester og et dedikert medisinsk team for å sikre passasjerenes velvære.

Med sine moderne fasiliteter og brede spekter av tjenester, har Nabire flyplass som mål å gjøre reisen din hyggelig og problemfri. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, streber flyplassen etter å møte dine behov og gi en innbydende opplevelse.


Nabire flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Nabire flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

NBX kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Nabire flyplass için atanmıştır.

Nabire flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Nabire flyplass ile Sentani International Airport (DJJ) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 45m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Nabire flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Nabire flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Wings Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Nabire şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Nabire şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Nabire flyplass (NBX) tercih ederler.

Nabire çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Nabire civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella