Flygninger som går fra Myrtle Beach internasjonale flyplass (MYR)

Non-stop flyvninger til 46 destinasjoner via 9 forskjellige flyselskaper

Myrtle Beach internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Myrtle Beach internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode MYR
By Myrtle Beach
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Myrtle Beach internasjonale flyplass
Breddegrad 33.682202
Lengdegrad -78.927894
Nettsted Flymyrtlebeach.com
Vis på kart Google maps

Myrtle Beach internasjonale flyplass

Myrtle Beach International Airport Fasiliteter og tjenester

Myrtle Beach International Airport er en travel inngangsport for reisende som besøker det populære turistmålet Myrtle Beach, South Carolina. Med sine moderne fasiliteter og spekter av tjenester, sikrer flyplassen en komfortabel og praktisk opplevelse for passasjerene. La oss ta en nærmere titt på noen av hovedtilbudene på denne flyplassen:

Terminalbygning

 • Flyplassen har en romslig og godt designet terminalbygning som er fullt utstyrt for håndtere behovene til et stort antall passasjerer.
 • Inne i terminalen vil passasjerene finne en rekke fasiliteter, inkludert restauranter, kafeer og butikker, som gir muligheter for bespisning, avslapning og shopping i siste liten.
 • Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de er på flyplassen.
 • Terminalen tilbyr også banktjenester, minibanker og valutavekslingsfasiliteter for ekstra bekvemmelighet.

Transport og parkering

 • Myrtle Beach International Airport tilbyr ulike transportalternativer for passasjerer for å nå sine destinasjoner. Disse inkluderer drosjetjenester, bilutleie og samkjøringstjenester.
 • Flyplassen har et godt organisert parkeringsanlegg med rikelig med plasser, noe som sikrer at passasjerer enkelt kan finne parkering for kjøretøyene sine.
 • Langtids- og korttidsparkering er tilgjengelig, noe som gjør det praktisk for både korte turer og lengre ferier.
 • Parkeringsområdet er utstyrt med sikkerhetstiltak for å ivareta sikkerheten til kjøretøyer som er parkert på stedet.

Passasjertjenester

 • Flyplassen tilbyr utmerkede passasjertjenester for å forbedre reiseopplevelsen. Det vennlige personalet er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med alle spørsmål eller bekymringer.
 • For passasjerer med funksjonshemminger eller spesielle behov tilbyr flyplassen tilgjengelige fasiliteter og tjenester, inkludert ramper, heiser og utpekte parkeringsplasser.
 • Babyomkledningsstasjoner og familietoaletter er tilgjengelige for å tilfredsstille behovene til familier som reiser med spedbarn og små barn.
 • Passasjersalonger er tilgjengelige for de som søker en komfortabel og roligere plass å slappe av eller jobbe før deres flyreiser.

Sikkerhet og tollvesen

 • Myrtle Beach International Airport prioriterer sikkerheten og sikkerheten til sine passasjerer. Strenge sikkerhetstiltak er på plass for å sikre et trygt miljø for reisende.
 • Flyplassen har høyt utdannet sikkerhetspersonell som utfører effektive sikkerhetskontroller samtidig som de overholder internasjonale standarder.
 • Toll- og immigrasjonstjenester er tilgjengelig for internasjonale reisende, og effektiviserer prosessen med å komme inn eller ut av landet.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester gjør Myrtle Beach International Airport reisen til og fra Myrtle Beach til en hyggelig og hyggelig problemfri opplevelse for alle reisende.


Myrtle Beach internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Myrtle Beach internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Myrtle Beach internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu MYR ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Myrtle Beach internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 4h 10m süren ve A320neo ile gerçekleştirilen Denver International Airport (DEN) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Myrtle Beach internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Myrtle Beach internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 9 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, American Airlines, Delta Air Lines, Southwest Airlines, Spirit Airlines, United Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Myrtle Beach şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Myrtle Beach şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Myrtle Beach internasjonale flyplass (MYR) tercih ederler.

Myrtle Beach çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Myrtle Beach civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella